• 0

SPECIJALNE PONUDE DUNAV OSIGURANJA: Olakšice za putovanja na Sajmu turizma (FOTO)

Specijalna zimska ponuda, paket putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja, koja će trajati do kraja februara, pored popusta, osiguranicima nudi kvalitetnu i blagovremenu zdravstvenu uslugu, kao i osiguranje za slučaj otkaza putovanja i gubitka prtljaga

  • 0

Međunarodni sajam turizma, koji je danas otvaren pod kupolama Beogradskog sajma, predstaviće sve ono što su domaći i strani turistički radnici pripremili zainteresovanim građanima za predstojeću sezonu odmora i putovanja. Do kraja nedelje u Hali 2 Sajma i  "Dunav osiguranje" izložiće svoje ponude iz oblasti osiguranja, kao i turizma.

 

Ažurnost u rešavanju šteta putnih osiguranja u "Dunavu" čak 99,98 odsto!

 

Specijalna zimska ponuda, paket putnog i putničkog zdravstvenog osiguranja, koja će trajati do kraja februara, pored popusta, osiguranicima nudi kvalitetnu i blagovremenu zdravstvenu uslugu, kao i osiguranje za slučaj otkaza putovanja i gubitka prtljaga.

 

- Pri zaključenju polisa za putničko zdravstveno osiguranje, kompanija pruža 10 odsto popusta za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju duže od 30 dana, dok popust od 15 odsto važi za osnovni paket osiguravajućeg pokrića, putničkog zdravstvenog osiguranja, posledica nesrećnog slučaja ili nezgode, kao i za osiguranje od građanske odgovornosti. Popust od 20 procenata na premiju osiguranja dobija se uz pokriće za slučaj otkazivanja putovanja, kao i za osiguranje prtljaga - precizira neke od pogodnosti sajamske ponude šef Službe za odnose sa medijima "Dunav osiguranja" Jugoslava Smiljković Stojanović.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

U ponudi je i niža cena međunarodne isprave osiguranja, tako da "zelena karta" sada staje samo 1.800 dinara. Uz individualnu ili porodičnu osiguravajuću polisu, u akcijskom periodu tokom sajamske manifestacije, klijentima se nudi i usluga pomoći na putu sa 30 procenata popusta, dodaje u izjavi za Blic Smiljković Stojanović.

 

Detaljne informacije o svim pogodnostima, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije širom Srbije, mogu se dobiti i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na telefonski broj 0800-386-286, te na sajamskom štandu Kompanije u Hali 2 Beogradskog sajma.

 

Foto: dunav.com

Foto: dunav.com

 

Za ovogodišnji sajam turizma Kompanija "Dunav osiguranje" pripremila je i izuzetnu ponudu za ljubitelje Zlatibora. Za odmor u Odmaralištu "Dunav", smeštenom u središnjem delu te planine, "Dunav turist" d.o.o donosiocima vaučera ovom prilikom nudi sajamski popust od 30 odsto na pansionske usluge za period od 1. marta do 30. aprila.

 

Za rane rezervacije letnjih poseta Odmaralištu "Dunav" na Zlatiboru, odobravaju se popusti od 20 odsto za period od 1. jula do 31. avgusta.

 

- Odmaralište "Dunav" nalazi se u neposrednoj blizini planinskog turističkog centra i pravo je mesto gde čovek može da uživa, opusti se, kao i da uspešno odgovori poslovnim izazovima. To je moderan objekat koji se prostire na gotovo 2.600 kvadratnih metara. Čine ga četiri jedinstvene celine: smeštajni deo, to jest sobe; restorani i barovi; kongresni kapaciteti i velnes centar. Posetiocima su na raspolaganju 24 sobe i sedam apartmana, velnes i fitnes centri s odgovarajućim programom, bilijarska sala, restoran sa 105 mesta, galerija i atrijum. Odmaralište raspolaže odličnim uslovima za pripreme sportista, koji su česti gosti tog ambijenta. Zdanje poseduje i moderno opremljenu kongresnu salu sa 150 mesta i VIP salonom sa 16 mesta - ističe Duško Kovačević, direktor "Dunav turista".

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

O svim informacijama o boravku u Odmaralištu "Dunav" na Zlatiboru, osim na štandu "Dunav osiguranja" na Sajmu turizma, zainteresovani građani mogu se obavestiti i na prodajnim mestima Kompanije, te pozivanjem recepcije Odmarališta na telefonski broj 031/841-181.

 

Informacije su dostupne i na sajtu www.dunavturist.rs, a mogu se dobiti i slanjem upita na elektronsku adresu info@dunavturist.rs.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA