MAJSTORE, KOLIKO KOŠTA SEKS U TVOJIM KOLIMA? Urbana taksi legenda od koje vam neće biti dobro!

- Majstore, vidim da si fin čovek, a korpulentan, pa bih nešto da te pitam, a da se ne naljutiš... Gledam nešto ovaj tvoj karavan, veliki, udoban, pa čist, pa se mislim, koliko bi me koštalo da nas ostaviš jedno pola sata same? - priča nam taksista Bora R.

  • 6

Nakon prošlog teksta kojim smo započeli serijal urbanih taksi legendi, mislili smo da znamo na šta sve mora da bude spreman jedan vozač taksija, međutim, to ni izbliza nije bilo sve.

"PRVA VOŽNJA U ŽIVOTU I ČOVEK MI UMRE U KOLIMA": Da li je ovo najluđa urbana taksi legenda u Srbiji?

Godinama se već prepričavaju masne priče među taksistima, kakve su sve "izlive ljubavi" morali da slušaju, a neki čak i pogledaju malkice pozadi dok voze.

Ali, da ne bismo baš odmah prešli na "akciju", počećemo nastavak taksi urbanih legendi, pričom o vozaču koji je zamoljen da napusti vozilo od strane svojih nestrpljivih putnika.

MILE RIZIK izbacio putnike iz autobusa da bi POKUPIO NAVIJAČE ZVEZDE i odvezao ih na Marakanu!

- Subota veče je, ludnica po gradu, svi izlaze u provod, dosta posla za nas taksiste... U vozilo mi ulaze muškarac i žena srednjih godina. Ne znam da li su bračni par, momak i devojka ili čak ljubavnici, ali vidim šta im je namera s obzirom na to da mi traže da ih vozim u prvi slobodan hotel ili motel - počinje priču taksista Bora R. iz Beograda.

Foto: Foter/Flickr/fspugna Foto: Foter/Flickr/fspugna

Vozač poslušno pali auto i kreće. Stiže ispred prvog hotela gde su ga putnici zamolili da za svaki slučaj sačeka.

Kao da su znali da nema praznih soba, ubrzo se vraćaju i traže mu da nastave vožnju do sledećeg hotela. Jedan za drugim, trećim, četvrtim, petim, putnici, a i vozač, gube strpljenje...

"MOJA ŽENA U SNU STALNO DOZIVA NEKOG STEFANA": Priča ovog Beograđanina zakucaće vas za stolicu!

Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson

SRBIN JE DOBIO SEDMICU NA LOTOU, A ONDA JE OTIŠAO KOD ŠEFA U KANCELARIJU: Da li je ovo najluđa priča ikad?

- Ispred poslednjeg kod kog smo stali, muškarac izlazi iz kola i zove me da za njim izađem i ja, dok žena ostaje u vozilu. Poče on sa: "Majstore, vidim da si fin čovek, a korpulentan, pa bih nešto da te pitam, a da se ne naljutiš... Gledam nešto ovaj tvoj karavan, veliki, udoban, pa čist, pa se mislim, koliko bi me koštalo da nas ostaviš jedno pola sata same? Evo, daću ti i pare da sedneš negde i popiješ kafu, ti nas zaključaj, pa te cimnem na mobilni kad završimo" - prepričava taksista i dodaje:

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ja u šoku, gledam, ne znam šta da radim. Pitam ga: "Jel joj toliko gori?", a on kaže: "Ne gori njoj, nego meni, a nju ću lako da ubedim, samo ako ti pristaneš?". I ja šta ću, pristanem, vidim da su sve sobe po gradu pune, vikend je... - završava ispovest iznenada taksista u podmaklim godinama, kome je ovo tek jedna u nizu uspomena koja mu izmami osmeh na lice.

Mi ostajemo u zabezeku posle onoga što smo čuli sa jednim pitanjem u glavi... koje vam nećemo otkriti...

(Slađana Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    20. februar 2016 | 16:15

    U 2 po ponoci sedim u kolima na taxi stanici kada se otvorise i jos brze zatvorise vrata i samo cujem majstore vozivozi brzo ja se okrenem i pitam gde gori i i i onda se zabezeknem a ona pa vidis da sam gola i stvarno ko od majke rodjena vozi kaze ona platicu ti duplo da samo odakle ces da izvadis pare bas me interesuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA