ŠTA MISLITE, GDE SE HRANI ANGELA MERKEL: Ovakav jelovnik niko nije očekivao od nemačke kancelarke! (VIDEO)

Planirano obedovanje lidera više puta je odlagano tokom maratonskog samita, na kojem lideri EU nastoje da se dogovore o paketu reformi EU

  • 20

Nemačka kancelarka Angela Merkel nakratko je izašla sa današnjeg izuzetno napetog samita EU kako bi na ulici, u jednom od poznatih briselskih kioska brze hrane, kupila fišek sa pomfritom.

Kako prenosi Rojters, ogladnela kancelarka je uzela stvari u svoje ruke, pošto se planirano obedovanje lidera više puta odlagalo tokom maratonskog samita, na kojem lideri EU nastoje da se dogovore o paketu reformi EU, a večera odložena za kasnije.

TENZIJE U BRISELU: Još nema rešenja za izbegličku krizu, Kameron napustio sastanak, UPOZORENI neki lideri (FOTO)

Merkel i njeni saradnici su iz zgrade Evropskog saveta pešice došli do kioska "fritkot" iza ćoška kako bi uživali u belgijskoj nacionalnoj hrani.

Kancelarka je naručila pomfrit sa andaluzijskim majonezom sa biberom i paradajzom, rekao je jedan od njenih saradnika Rojtersu.

NEMAČKA KANCELARKA HVALI SRBIJU U LONDONU! Angela Merkel pozdravila napredak naše zemlje ka EU i ekonomske reforme

Ona i drugi lideri su se nadali da će se postići dogovor o ostanku Britanije u EU za vreme "engleskog doručka", kako su ga nazvali zvaničnici EU. Međutim, natezanje sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom se oteglo, a lideri su ostali gladni jer su otkazani ne samo doručak, već i branč, a zatim i ručak.

Večera je planirana za 20 časova, ali Merkelova očigledno nije mogla da sačeka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • major Milan Tepic RSK

    19. februar 2016 | 21:36

    Gospodja Angela Merkel je prava dama ona je ponikala iz dosta teski vremena Ruske demokratije i sada je ostala dosljedna sebe i svog polozaja. Svi koji je znaju mogu samo da kazu pohvalu za nju korektna je objektivna i zeli pomoci svakom u nevolji zbog cega je Britanci preziru izuzetno cjeni Vucica i voli Srpski narod.

  • Broj Jedan

    19. februar 2016 | 23:58

    za ovu fasisticku babetinu kravlja balega je idealna

  • Nina

    19. februar 2016 | 21:53

    Ja mislila u meku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA