Avion sa telima Slađane i Jovice poleteo iz Tripolija!

Očekuje se da avion sa posmrtnim ostacima Slađane Stanković i Jovice Stepića preko Istanbula stigne u Beograd redovnom avio-linijom "Air Serbia" oko 18 časova

  • 3

Avion sa posmrtnim ostacima srpskim službenicima, koji su stradali u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića poleteo je iz Tripolija, i očekuje se da preko Istanbula, gde će tela biti prebačena u letelicu "Air Serbia", a ona bi na Aerodromu "Nikola Tesla" trebalo da stigne oko 18 časova. 

- Ukoliko posmrtni ostaci srpskih službenika, koje iz Libije do Turske treba da preveze avio kompanija sa Malte, budu dopremljeni do polaska našeg aviona iz Istanbula, očekujemo da bi stigli u Beograd letom u 17.10. Malteški avion poleteo je oko 12 časova za Tursku sa aerodroma u Tripoliju - izjavio je za "Kurir" šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

KONAČNO - POLEĆE AVION IZ TRIPOLIJA SA TELIMA SLAĐE I JOVICE! Dačić objasnio koje probleme je Srbija imala sa Libijom

Kako je Dačić ranije izjavio, tek noćas smo dobili dozvolu da angažujemo avion koji će tela preneti do Istanbula, odakle će redovnom linijom za Beograd biti dopremljena u Srbiju. Dačić je istakao i da su za smrt Slađane i Jovice krivi oni koji su ih oteli i ubili.

SLAĐANA JE PREKLINJALA DA JE IZBAVE I VRATE U SRBIJU! Jezivi detalji ubistva Srba u Libiji

Slađana Stanković i Jovica Stepić poginuli su u petak ujutru u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji. Dvoje srpskih diplomata oteto je iz kolone vozila u kojoj je bio ambasador Srbije Oliver Potežica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    23. februar 2016 | 14:15

    Šoravi lažov ne bi trebao da uzme njihova imena u usta jer je pre par meseci obećao (kao što sve obećava i laže!) da će ih sigurno osloboditi!!!A možda bi mu se ljutili prijatelji iz Nato-a!?! To isto važi i za onog zdepastog kafanskog pevača "Miljacke" jer je on oguglao na žrtve Natoa još 1999.godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA