RUSI U SRBIJI ZIDAJU TESLIN TORANJ?! Najveće "ORUŽJE" srpskog naučnika biće visoko 56 metara i zapaliće Balkan (VIDEO)

- Naučno naselje s Teslinim tornjem, koji bi nalikovao onom na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, počeće da se gradi u naredne dve godine, oko pet hektara zemlje otkupili smo pre nekoliko meseci i reč je o lokaciji u samom u podnožju planine, na oko 100 metara od hotela „Milenijum“ - kaže Milka Kresoje, predsednica i osnivač međunarodnog centra za istraživanje nasleđa našeg naučnika

  • 50

Za dve godine, na Rtnju niče Teslin toranj! Naučno naselje sa Teslinim tornjem, koje bi bilo poput onog na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, u naredne dve godine trebalo bi da počne da se gradi u podnožju planine Rtanj, tvrde predstavnici beogradskog Međunarodnog centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle, koji su za ovaj projekat već otkupili oko pet hektara zemlje.

SRBI I RUSI PODIŽU TESLIN TORANJ U SRBIJI! Najveće "ORUŽJE" Nikole Tesle biće visoko 56 metara i zapaliće SVET (VIDEO)

Beogradski Međunarodni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle i ruski naučnici formiraće na Rtnju, na imanju koje su kupili u oktobru, naselje Nikola Tesla, gde će biti smešten istraživački centar i gde će se izgraditi Teslin toranj.

SRPSKI KRALJ POSLEDNJI VIDEO BOLESNOG I SIROMAŠNOG TESLU: Ovako je srpski naučnik izgledao pred SMRT! (FOTO)

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

Milka Kresoje, predsednica i osnivač međunarodnog centra za istraživanje nasleđa našeg naučnika, kaže za „Alo!“ da je to najmanje što može da se uradi za najveći um svih vremena.

ROBI VILIJAMS ĆE TRAŽITI VANZEMALJCE U SRBIJI? Veruje da postoje na ovoj našoj planini!

Printskrin: Youtube/Brazdadj's channel Printskrin: Youtube/Brazdadj's channel

- Naučno naselje s Teslinim tornjem, koji bi nalikovao onom na Long Ajlendu, visokom čak 56 metara, počeće da se gradi u naredne dve godine, oko pet hektara zemlje otkupili smo pre nekoliko meseci i reč je o lokaciji u samom u podnožju planine, na oko 100 metara od hotela „Milenijum“. Planiramo da prvo izgradimo naselje Nikola Tesla i da u okviru njega podignemo Teslin toranj, koji bi obezbedio bežični prenos električne energije na celom placu - kaže Milka Kresoje, koja već 26 godina živi u Rusiji.

- Ruski naučnici su bili oduševljeni idejom, rekli su - krenite i mi ćemo vas podržati. Rtanj je idealno mesto za tako nešto, to je piramida, jedna od najstarijih na planeti, sa jasnim proporcijama, istim kao i egipatske piramide - zaključuje ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    24. februar 2016 | 09:26

    AKO NESTO RADE RUSI SA SRBIMA NA POLJU NAUKE TO NIJE NIKAKVA ZAVERA PROTIV ZAPADA -NIKOLA TESLA NIJE BIO RATNIK VEC GENIJE KOJI JE RADIO ZA BLAGODET COVECANSTVA.!!!! MOZDA CE OPITI DOVESTI DO JEFTINE ENERGIJE ILI DO KONTAKTA SA INTELIGENTNIM VANZEMALJCIMA-RTANJ IMA TU NEKU CUDNU ENERGIJU!!!!!

  • Paja

    24. februar 2016 | 12:29

    Sta će na to reći gradonacelnik Beograda,posto se nesto pravi,a nije u Beogradu?

  • Dag

    24. februar 2016 | 11:33

    Srbija,zemlja - faraona... (Nije potvrdjeno,ali oni koji su na vlasti - zrace.Kao potomci - Ra.Boga Sunca.)..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA