Dulić: Izborne listiće ukrao član SNS u Zaječaru! Vučić: To je laž!

"Pronašlo se odakle je ta vreća, ukrao je njihov član u Zaječaru pred kamerama, pa je dopremio u Beograd. Toliko o tome", napisao Oliver Dulić na Tviteru. Vučić tvrdi da Dulić laže: "Vreća je pronađena u mestu koje je 350 km udaljeno od Zaječara"

  • 0

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić napisao je na svom Tviter nalogu da se otkrilo odakle su stigli glasački listići.

"Pronašlo se odakle je ta vreća, ukrao je njihov član u Zaječaru pred kamerama, pa je dopremio u Beograd. Toliko o tome", naveo je Dulić na Tviteru.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, s druge strane, tvrdi da Dulić laže!

- Zbog ovoga će neko morati u zatvor - ili Dulić ili ja! Vreća s pokradenim listićima pronađena je u mestu koje je 350 kilometara od Zaječara! Kako ih nije sramota, lopovi jedni! - poručio je Vučić.

Dulića je demantovao i šef Službe za informisanje SNS Vuk Fatić, rekavši da džak sa listićima "potiče  iz jednog mesta u Vojvodini".

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović dodaje da su izborni listići, za koje naprednjaci tvrde da su zamenjeni drugima, pronađeni juče rano ujuturu.

On je rekao da SNS ima umrlice osoba koje su, kako tvrdi, upisane u birački spisak i koje su navodno glasale na izborima 6. maja.

Stefanović je ocenio da je veliko iznenađenje reakcija Republičke izborne komisije koja, kako je naveo, nije zainteresovana da ispita dokaze o krađi glasova.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Republičko javno tužilaštvo prosledilo MUP-u zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja o navodima u vezi sa poreklom i autentičnošću listića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA