OLIVERA JE RODILA ZDRAVOG DEČAKA, A ONDA NASMRT ISKRVARILA: Ova TRAGEDIJA je rastužila ceo jug Srbije!

Ljubisavljevićeva, koja je sahranjena u nedelju na groblju u Vladičinom Hanu, rodila je zdravog dečaka koga će sa Odeljenja neonatologije preuzeti otac

  • 11

Olivera Ljubisavljević (28) iz Vladičinog Hana preminula je u petak tokom operacije u KC Niš, nakon što se istog dana porodila u Surdulici. Ove informacije potvrdio je i Dragan Kitanović, direktor ZC u Surdulici.

JEZIVA PRIČA IZ BEOGRADSKE KUĆE u kojoj su u jednom danu misteriozno umrli OTAC, MAJKA i SIN!

- Porođaj je bio 26. februara u petak, u 5:25. Već oko 10 sati, pacijentkinja je u pratnji ginekologa, anesteziologa i cele ekipe transportovana za Niš. Dolazak je najavljen. Prihvaćena je u niškoj klinici, i tokom operativnog postupka je preminula. Šta je uzrok smrti, pokazaće rezultati obdukcije. Nemam informacije još uvek. Morala je da bude urađena obdukcija, po zakonu, za svaku sumnjivu smrt, koja je nastupila nakon 48 sati od prijema pacijenta - navodi Kitanović.

TRAŽILI POMOĆ ZA DETE, PA GA VEZALI, PRETUKLI I OPLJAČKALI: Rasvetljen jeziv napad na starca kod Ćuprije

On dodaje da je u toku stručni nadzor u ZC Surdulica da bi se utvrdile okolnosti o uzrocima smrti Olivere Ljubisavljević.

- Tu su kod mene ginekolozi, kardiolozi, anesteziolozi i ostali članovi ekipe, utvrđujemo šta se desilo. Ona nije preminula kod nas, tako da će tačne uzroke smrti dati rezultati obdukcije - kaže doktor Kitanović.

Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap

On pojašnjava da je Ljubisavljevićeva rodila zdravog dečaka, koga će sa Odeljenja neonatologije preuzeti otac. Ljubisavljevićeva je u nedelju sahranjena na groblju u Vladičinom Hanu.

Dragiša Stanković, otac preminule Olivere Ljubisavljević, kroz suze jedva progovara da ne može da se pomiri sa sudbinom koja je snašla ovu porodicu.

- Da mi dete umre u 21. veku na porođaju. Poslali smo je zdravu. Ovo je katastrofa. Izedoše mi dete. Tužićemo odgovorne. Neću da se smirim dok neko ne odgovara za ovo. Sve ću da prodam, samo da se kazne odgovorni - priča Stanković.

ZGAZIO DEVOJČICU (13) I POBEGAO, ZATIM SE VRATIO DA GLEDA KAKO ODNOSE NJENO TELO?! Jezivi detalji ubistva iz Blaca

Pokoljna Olivera Ljubisavljević ima još jednog starijeg dečaka, koji ide u prvi razred.

Kako se pričalo na sahrani, Ljubisavljevićevoj je i prvi porođaj bio rizičan i težak. Tražila je carski rez i za ovaj porođaj, ali lekari, navodno, nisu želeli da joj usliše molbu.

Kako kažu u krugovima bliskim porodici, Ljubisavljevićeva se porodila na kraju prirodnim putem i iskrvarila, jer lekari nisu uspeli da joj pomognu, nego su je poslali za Niš, gde je tokom operacije i preminula.

(Telegraf.rs / Izvor: okradio.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    1. mart 2016 | 17:50

    Iza svakog uspesnog doktora postoji jedno mini groblje,dok se covek nauci.

  • trudnica

    1. mart 2016 | 17:22

    moze li se znati ko je dr.vodio porodjaj??

  • liz

    1. mart 2016 | 16:52

    Uh! J.ti zivot! Zasto se ovakve strasne stvari desavaju Boze! Sta ti je ova mlada zena skrivila....? Saucesce porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA