SRBIJO, OPET SI POKAZALA SVOJE HUMANO LICE: Nenad će moći da se leči i zato vam je nešto poručio!

Ovaj šesnaestogodišnji dečko, koji boluje od retke bolesti, danas je na svom Fejsbuk profilu objavio srećnu vest, a ona se tiče njegovog budućeg lečenja

  • 32

Nakon što je potresni video Nenada Pavlovića iz Novog Beograda - u kome objašnjava da boluje od retke bolesti a da lek ne može da se kupi u Srbiji, odnosno da ne može da ga priušti - podigao Srbiju na noge, a nedugo zatim dobio je i obećanje premijera Srbije Aleksandra Vučića da će učini šta može. Sada je, međutim, došlo do srećnog preokreta u životu ovog šesnaestogodišnjeg mladića.

TINEJDŽER KOJI JE ZAPALIO SRBIJU: Ovo je ISTINA o teško bolesnom Nenadu i njegovoj poruci DRŽAVNOM VRHU! (VIDEO)

Naime, njemu je želja uslišena jer će lek za teško oboljenje krvi sa kojim se Nenad bori, čiji je naziv paroksizmalna noćna hemoglobinurija (PH), napokon biti dostupan.

Printskrin: Facebook/Nenad Pavlović Printskrin: Facebook/Nenad Pavlović

Ovaj dečko na svom Fejsbuk profilu danas je objavio srećnu vest, da mu je iz Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije rečeno da skupi medikament može da očekuje do kraja sledeće nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA