DA LI JE POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG DEČKA? Učenica pala sa trećeg sprata

- Dobili smo informaciju da je devojčica zadobila povredu glave i druge teške povrede i da je dobro podnela operaciju - saopštila je direktorka škole Zorana Rebić

  • 13

Prvi rezultati istrage pada učenice D. M. (16) sa trećeg sprata Trgovačke škole u Beogradu, pokazuju da se devojka navodno bacila kroz prozor u nameri da se ubije, prenosi Alo!

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Učenica pala sa zgrade Trgovačke škole, bore joj se za život (FOTO)

Njena drugarica, koja je u trenutku nesreće stajala nedaleko od D. M., ovo je juče posvedočila policiji, a kao razlog za ovaj čin učenici pominju probleme sa dečkom.

SAMO JE REKLA NE MOGU VIŠE I SKOČILA?! Jezivi detalji pada učenice sa zgrade škole u CENTRU BEOGRADA (FOTO)

Kako „Alo!“ saznaje iz Urgentnog centra, stanje devojčice sa ozbiljnim povredama unuttrašnjih organa trenutno je nepromenjeno nakon operacije.

- Pre nego što će pokušati da se ubije, D. M. je plakala u školi. Odbijala da priča sa drugaricama. Samo je jednoj devojčici rekla da više ne može da se nosi sa lošim odnosima sa dečkom o kome je često pisala na društvenim mrežama - pričaju vršnjaci.

Međutim, niko od njenih prijatelja nije mogao ni da pomisli da će pokušati samoubistvo. Prema njihovim rečima, poslednjih dana bila je često neraspoložena i tužna.

Direktorka Trgovačke škole Zoranka Rebić nema informacije o tome šta je uzrok devojčicinog pada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dobili smo informaciju da je devojčica zadobila povredu glave i druge teške povrede i da je dobro podnela operaciju. Ostaje nam samo da se uzdamo u boga da će joj njena mladost, njene godine, snaga i zdravlje pomoći da dobije ovu borbu. Porodica je očajna, otac joj je, između ostalog, i bolestan. Posetio nas je njen brat, koji se zajedno sa roditeljima nada najboljem. Samo da se više nikada ni u jednoj školi ne ponovi ovako nešto - rekla je vidno potresena direktorka Rebić, koja je opisala šta se sve odigralo nakon pada učenice.

- Devojčica je pala sa prozora na trećem spratu iz svoje učionice. Nakon nemilog događaja grupa učenika iz odeljenja istrčala je napolje sa veroučiteljem, koji je tada bio dežuran na tom spratu. Odmah su obavešteni roditelji, kao i Hitna pomoć i policija, koja je ubrzo došla na lice mesta. Đaci su u prisustvu predmetnih nastavnika i dva psihologa davali izjave policiji. Deca su bila u šoku i nismo smeli da ih u takvom stanju puštamo da sami odlaze kući, već smo pozvali roditelje da dođu po njih - objašnjava direktorka i dodaje da su nastavnici obučeni kako da umire učenike koji su prisustvovali ovom nemilom događaju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njenim rečima, devojčica je taj dan bila kod pedagoga na sopstvenu inicijativu, ali to nema nikakve veze sa ovim što se desilo, kako spekulišu mediji.

Ona dodaje da je D.M. bila odlična učenica, sa svim peticama i samo tri trojke.

- Ona je rame za plakanje svima u odeljenju i kada neko ima problem, ona je tu da mu pomogne da ga prevaziđe. Nije bilo nikakvih promena u njenom ponašanju koje bi rekle da je u stanju da naudi sebi - tvrdi direktorka škole Zoranka Rebić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    3. mart 2016 | 16:54

    Ukinuti drustvene mreze, a roditelji malo vise da provode vreme sa svojom decom. Nastupilo je opste otudjenje i nije cudo sto se svasta desava u zemlji.

  • drgrrr

    3. mart 2016 | 16:49

    Jadna devojcica, ko zna sta je nateralo na ovako nesto. Daj boze da prodje bez posledica i da bude sve u redu.

  • Sudija

    3. mart 2016 | 18:06

    I sta sad crno dete? O cemu ces misliti,i cemu ces se nadati??? Neka ti Bog podari zivot i zdravlje,a posle ces morati Ipak Sama da Shvatis...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA