Evo kako da naterate milionera da vam otkrije šifru svog sefa

Morate biti namazani, baš kao Susi (42) koja je očigledno vrlo brzo namirisala svoju priliku, pa je očajnom milioneru prodala priču da je muž bije i da nema novca za razvod. Naravno, tu Karl upada kao spasilac i rešava joj problem kao od šale. Naravno, novcem

  • 3

Pazite u koga se zaljubljujete jer to može skupo da vas košta! Ovo je na svojoj koži osetio austrijski biznismen koji je ostao bez 2,5 miliona evra nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao tako što joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše jutarnji.hr.

Imali su dugove, a onda su zbog jednog poteza postali multimilioneri i - otišli u penziju! (FOTO)

Susi (42) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može da živii u samoći nakon 40 godina braka. Žena mu je baš nedavno preminula, a jadan Karl je utehu pronašao u golfu i alkoholu. Susi je očigledno vrlo brzo namirisala svoju priliku, pa je očajnom Karlu prodala priču da je muž bije i da nema novca za razvod. Naravno, tu Karl upada kao spasilac i gospođi rešava problem kao od šale.

Razgovori na šanku uskoro su se preselili u krevet, a gramziva Susi postala je stalna gošća vile u Dublingeru. Uskoro se par venčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Cupe...

Naravno, ni to joj nije bilo dosta. Karl je prodao svoju kompaniju za 2,8 miliona evra i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa... Već sledeći dan presrećna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Celi slučaj sada je na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je reč u skupom poklonu. Međutim, pitanje je što će sud reći. Ako ne "popije" priču, Hrvatica bi mogla dobiti i deset godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA