JAKO NEVREME POGODILO CRNU GORU: Podgorica prekrivena gradom, Cetinje pod vodom (VIDEO)

Za samo nekoliko minuta ulice Podgorice su se zabelele od grada, za kratko vreme pala je znatna količina kiša, zbog čega su mnoge ulice na Cetinju poplavljene, a nivo vode konstantno raste

  • 86

Podgoricu je danas nešto posle 17 časova pogodilo jako nevreme praćeno gradom, pljuskovima i grmljavinom. Za samo nekoliko minuta ulice Podgorice su se zabelele od grada, a za kratko vreme pala je znatna količina kiša, prenosi RTCG. Na Cetinju su mnoge ulice poplavljene, a nivo vode konstantno raste.  

OGROMNI TALASI U CRNOJ GORI: Pogledajte kako izgleda kad oluja uskovitla more! (VIDEO)

Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore objavio je danas crveni meteoalarm za centralni i južni deo zemlje, sa upozorenjem da je moguć prekid saobraćaja i nestanak struje.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a pozvao je nadležne da podignu nivo operativne spremnosti tokom današnjeg i sutrašnjeg dana.

NEZAPAMĆENA OLUJA NADOMAK SRBIJE: Saobraćaj obustavljen u Istri, vetar duvao i do 100 kilometara na čas! (VIDEO)

Očekuje se da će za 24 časa pasti najmanje 80 litara kiše po metru kvadratnom u centralnom, a u južnom delu zemlje 50 litara.

Za sever je izdat narandžasti meteo alarm, i očekuju se manje padavine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan Delija

    6. mart 2016 | 21:27

    Srbi stidite se, možete li da date neki normalan komentar, Crnogorci su nam spasili Obrenovac, svi prijatelji koje imam u Crnoj Gori su slali pomoć, i mnogo su bolji ljudi od nas i ne pominjite Crnogorsku vlast jer kakvi god da su tamo se mnogo bolje živi nego u Srbiji!

  • Filip

    6. mart 2016 | 19:20

    Gospod opominje.

  • Slobo CG

    6. mart 2016 | 19:25

    Što neće Mila pogoditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA