DIREKTAN SUDAR U NIŠU: Troje povređenih, među njima i sedmogodišnje dete (FOTO)

Do nezgode je došlo kada se vozilo "reno laguna" kojim je upravljao B.D. (64) direktno sudario sa „renoom klio“ koji je vozio B.S. (64). Tom prilikom oštećen je i "audi A6" koji je bio parkiran ispred Policijske stanice

  • 0

Tri osobe su povređene uključujući i sedmogodišnju devojčicu u udesu koji se večeras u 18.30 sati dogodio u Knjaževačkoj ulici ispred Policijske ispostave Pantelej u Nišu.

Do nezgode je došlo kada se vozilo „reno laguna“ kojim je upravljao B. D. (64) direktno sudario sa "renoom klio" koji je vozio B. S. (64). Tom prilikom oštećen je i "audi A6" koji je bio parkiran ispred Policijske stanice.

MAJKA MU JE BOLESNA I MORA DA BRINE O NJOJ: Kristijan ipak ne ide u zatvor!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je potvrdila Snežana Radivojević, šef operativne smene niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, u zbrinjavanju povređenih učestvovale su dve njihove ekipe.

BRAĆA STALNO DOZIVAJU MRTVU MAJKU! Krik dece čiju je mamu bejzbol palicom ubio njihov otac, a sebe obesio potresla je Srbiju

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zbrinuli smo sedmogodišnju devojčicu sa povredama donjih ekstremiteta i ona je upućena na lečenje na Dečju hiruršku kliniku. Jedan šezdesetčetvorogodišnji muškarac koji je bio sa detetom u istim kolima, zadobio je povredu glave i kolena, a povredu glave ima i muškarac iz drugog vozila – rekla je Radivojevićeva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Policija je obavila uviđaj i kako je saopšteno, uzroci nezgode još uvek se utvrđuju. Prema prvim informacijama udesu je kumovala brza vožnja i mokar kolovoz.

(Telegraf.rs / D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA