ČUVAJTE SE: Od četvrtka nas čeka NOVI KIŠNI HAOS!

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, već u četvrtak i petak očekuju nas nove padavine sa temperaturama od pet i šest ujutru do maksimalnih 11 stepeni

  • 3

Mnogi su se ponadali da je sa kišom gotovo, ali ne zadugo. Nakon promenljivo oblačnog vremena sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, već u četvrtak i petak očekuju nas nove padavine sa temperaturama od pet i šest ujutru do maksimalnih 11 stepeni.

LUDILO OD VREMENA U SRBIJI NE PRESTAJE! Pašće novih 40 litara kiše po metru kvadratnom, preti nam izlivanje reka

Nadležni su najavili da će biti na dodatnom oprezu jer se očekuje da u četvrtak i petak padne novih od 10 do 30 mililitara kiše po kvadratnom metru, a u centralnim i zapadnim delovima Srbije i do 40 mililitara.

EVO DO KADA ĆE REKE BITI MIRNE: Oprez dok ne prođe 11. mart!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U subotu ćemo imati nešto bolje vremenske prilike sa maksimalnih 12 stepeni uz malo i umereno oblačno vreme sa povremenim sunčanim intervalima. Poslednji dan ove nedelje promenljivo oblačno sa temperaturom od pet do 13 stepeni, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom.

Foto:  Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"POTOP U SRBIJI DO 2023. GODINE, PLUTON U ZNAKU JARCA!": KAKVA JE OVO BRUKA, astrolozi prognoziraju vreme i PLAŠE NACIJU!

U Beogradu se narednih dana očekuje slično vreme kao i u ostalim delovima Srbije. Za četvrtak i petak meteorolozi nisu predvideli padavine, ali zato će od subote do utorka padati svaki dan. Maksimalne temperature kretaće se od 14 stepeni u četvrtak i petak, da bi narednih dana pale na 12 i u nedelju jedva prešla 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jafa

    9. mart 2016 | 11:57

    Vucicu plati tamo ljudima da razverde sta si se stiso

  • 1.

    9. mart 2016 | 11:54

    Ljudi je l vi znate koliko je kako oni kazu "od 10 do 30 mililitara kise"??? Pa to je smesna padavina, nista!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA