ZAKLAO DVOJE STARACA, PA IH BACIO U GOMILU IZMETA: Dolijao svirepi ubica iz Kučeva, krila ga baba!

Ispostavilo se da je se radi o bračnom paru iz okoline Kučeva koji je svirepo ubijen, opljačkan, a njihova tela su bacili u septičku jamu

  • 0

Draga S. (20) koji je sa maloletnim Filipom Đ. (16) sredinom februara zaklao bračni par Dragoljuba (71) i Dragu (74) Jugović posle ubistva pobegao je u Beč, a u nedelju se predao austrijskoj policiji.

On je odlučio da prizna zločin kada je saznao da mu je policija u Srbiji na tragu. Ubrzo je uhapšen i njemu je određen ekstradicioni pritvor, a uskoro se očekuje njegovo izručenje, navodi Kurir. Da podsetimo Dragan S. je u nedelju, oko 15.30 sati pozvao policijsku stanicu i priznao da je u Srbiji izvršio dvostruko ubistvo.

GORAN MEDIĆ SAHRANJEN U SVADBENOM ODELU: Prvo ga opljačkali, pa mučki ubili, dve nedelje pred svadbu! (FOTO)

Mladić (20) je saopštio policajcu da je u februaru sa još jednim momkom (17) ubio stariji bračni par u Srbiji. Ispostavilo se da je se radi o bračnom paru iz okoline Kučeva koji je svirepo ubijen, opljačkan a njihova tela su bacili u septičku jamu. Srpska policija je uhapsila trojicu Rumuna pod sumnjom da su izvršikli zločin, ali su prave ubice otkrivene zahvaljujući tome što je Filip koristio telefon ubijenog Dragoljuba i potom ga prodao.

ZAKLAO ROĐAKE, BACIO IH U SEPTIČKU JAMU, PA SE KOCKAO NJIHOVIM PARAMA! Jezivi detalji monstruoznog zločina u Srbiji

Uhapšeni maloletnik tada je otkrio ime saučesnika i navodno rekao da im je pomogla i Draganova baba u uklanjanju tragova ubistva i prikrivanju dokaza posle zločina. Posle sahrane kojoj su prisustvovali i D. S. i njegova baba, ona ga je poslala u Beč kod oca, gde je i uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA