BIO SAM SPREMAN DA SE SUOČIM S PEDOFILOM: Ispovest oca čija je ćerka prošla pakao

- Nepoznata devojka nam je javila da je moje dete prepoznala s fotografija na Fejsbuku. Odmah smo seli u auto i zvali hotel u kojem su je videli - priča otac

  • 5

Otac devojčice (13) koju je pedofil Marijan G. (51) za vikend držao zatvorenu u zagrebačkom hotelu, ispričao je kroz kakav su horor prošli dok nisu uspeli da pronađu ćerku.

HOROR U ZAGREBU: Muškarac (51) držao devojčicu (13) zaključanu u hotelu 26 sati!

Devojčicu je Marijan držao zaključanu u sobi sve do nedelje, kada je hrvatska policija uspela da je pronađe uz pomoć porodice.

MARIJAN ŠOKIRAO BALKAN: Da, ona ima samo 13 godina, ali je pristala na seks!

- Nepoznata devojka nam je javila da je moje dete prepoznala s fotografija na Fejsbuku. Odmah smo seli u auto i zvali hotel u kojem su je videli. Rekli su da je takva stigla. Znali smo da je ona - jedva izgovara otac ove reči, ali je uspeo da smogne snage i nastavi:

Foto-ilustracija: Profimedia/AFP Foto-ilustracija: Profimedia/AFP

- Kada su javili gde bi mogla da bude, pozvao sam recepciju. Rekli su mi da je tamo došla neka devojka od 16 ili 17 godina. Mi smo znali i njegovo ime. Pitali smo da li je i on tu i rekli su nam da ima rezervisanu sobu. Spustio sam slušalicu i odmah zvao policiju da im kažem da smo je otkrili u tom hotelu.

Iako su bili svo vreme u kontaktu s policijom, roditelji priznaju da su se ipak malo razočarali u njih.

- Rekao sam im: "Idite gore, znamo gde je", a oni su mi odgovorili: "Pa idite vi".

Policajci su se ipak brzo doazvali i kada je porodica stigla u hotel, zatekli su četiri službenika na licu mesta.

- Nas je došlo šest. Rekao sam im: "Idemo gore. Ili vi ili mi!" Bio sam spreman da se suopčim s tim - kaže otac.

Međutim, pedofil i devojčica nisu bili u sobi,k pa su ostali da ih čekaju i napokon su ga uhapsili i oslobodili devojčicu.

- Saznali smo da ima neki kombi i da je pre naše ćerke, s njim u sobi navodno bio još neko. Kažu da je išao u Zagreb, Milano, Švajcarsku i Osjek. Najgore je što ima ženu i decu, a jedno od njih je samo godinu dana starije od naše ćerke - vidno uznemiren priča ovaj otac.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Svo vreme je bio u strahu da će njegova devojčica nestati, ako se na vreme ne pronađe. Od muke i brige četiri dana nije ništa jeo, ali ga sada smiruje što mu je dete na sigurnom.

- Proćiće neko vreme pre nego što opet budemo mogli da pričamo o svemu. Istraga još uvek traje i moramo s njom da prođemo kroz sve što se dogodilo - kaže otac, a majka se nadovezuje:

- Policija bi tek u utorak objavila fotografiju i informaciju da je nestala. Koliko god te društvene mreže za neke stvari nisu dobre, sada su pomogle.

Osumnjičenog 51-godišnjaka istražitelji terete za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 15 godina, mamljenje dece za zadovoljavanje seksualnih potreba i iskorišćavanje dece za pornografiju. Uznemirujuća je i činjenica da je uhapšeni muškarac u kompjuteru imao fotografije i snimke gole devojčice.

Marjan G. se brani ćutajem, a policija mu je odredila zadržavanje od mesec dana u istražnom zatvoru.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    10. mart 2016 | 07:43

    Zao mi je devojcice ali odakle njemu njene gole fotografije? Nisu ni danasnja deca naivna ko sto smo bili mi. Mnogo ranije pocinju sa sexualnom aktivnoscu, jer ranije sazrevaju. Sta ce uopste deca u tim godinama na fejsu? Ima dve klinke od po 13g u komsiluku, non-stop su na netu. Otac kaze, "deca pricaju sa drugovima iz skole",a i ne gleda sa kim pricaju. Kad dodje do najgoreg, e onda se sete da kukaju i zake se.

  • Kebič

    10. mart 2016 | 06:42

    Na robiju sa okorelim kriminalcima oni obozavaju takve...ima da ga bole guza svaki dan.. svsta ce ga boleti usput...

  • VUK

    10. mart 2016 | 05:37

    ZAkon je Kina_strijeljanje odmah..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA