HOROR U ZAGREBU: Muškarac (51) držao devojčicu (13) zaključanu u hotelu 26 sati!

Ona je na recepciji rekla da čeka tatu koji je rezervisao sobu, i recepcionari su je pustili bez ikakve provere. Roditelji su shvatili da nešto nije u redu, kad je prestala da se javlja na telefon

  • 10

Učenica (13) iz okoline Zagreba roditeljima je u subotu rekla da će da prespava kod drugarice, ali je otišla se nađe sa muškarcem kog je upoznala na internetu. Ispostavilo se da se radi o, porodičnom čoveku (51), ocu troje dece, koji je devojčicu namamio u zagrebački hotel i držao je u njemu 26 sati, dok nije uhapšen.

BRUTALNO IH PRETUKAO, KOPAO IM OČI I GUŠIO: Nezapamćen slučaj nasilja nad sestrama (FOTO)

Ona je na recepciji rekla da čeka tatu koji je rezervisao sobu, i recepcionari su je pustili bez ikakve provere. Roditelji su shvatili da nešto nije u redu, kad je prestala da se javlja na telefon.

Prava agonija međutim počela je kad su saznali da nije kod prijateljice.

Počela je potraga za njom, a prvu korisnu informaciju dala im je žena na Fejsbuku, koja je videla devojčicu dok se raspitivala za hotel. Policija ih nije zatekla u sobi pa je napravljena zaseda i ubrzo je uhapšen.

Njena sestra je izjavila da je kada su je pronašli bila omamljena, da je kolutala očima i nije mogla da odgovori ni na jedno pitanje. Nije znala ni gde se nalazi ni šta joj se dogodilo, priča očajna sestra.

Za šta će tačno biti optužen pokazaće istraga posle razgovora sa svima, veštačenja, pregleda snimaka nadzornih kamera i rekonstrukcija celog događaja. Osim sumnje na seksualne delikte na štetu deteta, nije isključeno ni da je u pitanju trgovina decom.

(Telegraf.rs/ Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    8. mart 2016 | 00:40

    Ja jos nemam fb i ako ga imaju deca, verovali ili ne, pa cak i od 3 god, sto je slucaj u mom naselju. Mnogo puta su me pitali zasto ne zelim fb, ali jednostavno mislim da mi to nije potrebno. Ne kazem da sad ne treba imati fb ali mislim da nije za svakoga. Devojcica ima samo 13 godina i nije doboljno zrela i ne razmislja dovoljno tkd starosna granica od koje je dozvoljeno imati fb treba da bude veca od 15... Airoditelji trebaju da vise uce i razgovaraju s decom o ovome, nije ovo bas bezopasno, nazalost...

  • JA

    8. mart 2016 | 01:53

    I ova deca su odlepila...sa 13 god se raspituje za hotel, a ne zna ni ko je taj neko, ni sta je. Prolupale klinke skroz, i nemojte se vaditi da je mala, i da ne zna sta radi, jer je toliko onih u tim godinama koje i te kako znaju da je to lose...

  • !Fox

    8. mart 2016 | 03:08

    Toliko o pameti danasnjih devojcica(umislile da su starlete a onda kuku-lele)..RODITELJI UZMITE SE U PAMET!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA