"SREĆAN 8. MART, NA MAJKU SI MOJU": Ovo je najjača čestitka koju je Srbija videla (FOTO)

Žitelj juga Srbije na svom Fejsbuk profilu napisao je urnebesnu poruku posvećenu svim damama

  • 5

Poznato je da je internet riznica svega i svačega, ali kada se na društvenim mrežama pojavi ovakav biser u obliku najluđe čestitke upućene ženama, niko ne može da ostane ravnodušan!

ON JE KRALJ 8. MARTA: Pogledajte šta je usred poplava uradio da bi usrećio ženu!

Naime, očigledno je žitelj juga Srbije na svom Fejsbuk profilu napisao urnebesnu poruku posvećenu svim damama povodom Osmog marta.

- E sad, čestitam praznik na sve Facebook prijateljice, na sve žene, na drugari koji su ispali žene, na drugarovu ženu, na komšiku (komšijinu ženu), na švalerke, na drugarice, na “drugarice”, na sve devojke, na bivše devojke,na moju ženu, na kombinacije, na jednu što gu upoznado u autobus za Niš i na jednu što prodaje u jedan butik ovde - poručio je on na početku čestitke i iskazao nezadovoljstvo što je čitav dan bio primoran da kupuje cveće.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    10. mart 2016 | 15:08

    Car

  • Snezana яяя

    10. mart 2016 | 16:58

    Hahaha, u prevodu "srecan 8-mi mart mojoj majci. Nikada necu da zaboravim kada sam jednom prilikom bila zbog posla u Negotinu, dolazi i posetu kod mojih domacina jedan stariji covek, i pitam ja svoju drugaricu ko je on, a ona mi kaze, "to ti je muz na moju tetku". :)))))

  • I U"Sima

    11. mart 2016 | 19:24

    Kao ono "Pra se s lonce, mia se s lonče".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA