ON JE KRALJ 8. MARTA: Pogledajte šta je usred poplava uradio da bi usrećio ženu!

Zahvaljujući herojima iz Civilne zaštite ovaj čovek je svojoj lepšoj polovini juče priredio iznenađenje, zbog kojeg prvo nije umalo umrla od brige, a zatim od sreće

  • 9

Muškarac... Ne, ne, ne... Muškarčina iz Grdice kraj Kraljeva, naselja u kojem je voda potopila oko 300 kuća, usred poplava je juče prkosio Zapadnoj Moravi ne bi li ženi kupio ružu za Dan žena - 8. mart, saznaje Telegraf. 

"MORAVA NAM JE SVE ODNELA": Vapaj meštana naselja od 300 kuća koje je progutala podivljala reka!

Po svoj prilici, ovaj čovek je svojoj lepšoj polovini juče priredio iznenađenje, zbog kog prvo nije umrla od brige, a zatim od sreće.

SRBIJA POD VODOM, IZ MINUTA U MINUT: Poplavljeno 710 kuća, ŽANDARMERIJA i VOJSKA na terenu! (FOTO) (VIDEO)

Kako saznajemo, on je, dok je trajala evakuacija meštana ovog naselja, upao u čamac za spasavanje i na kratko se evakuisao samo da bi ženi kupio - cveće, a ona je ostala u vodom okovanoj kući! U tome su mu pomogli heroji Civilne zaštite Beograd, među kojima ima i instruktora ronilaca Žandarmerije, a koji već danima i noćima rade na spasavanju u ovim krajevima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

PANIKA MEĐU MEŠTANIMA BAJINE BAŠTE: Ako reka PILICA poplavi izvorište, ceo grad će ostati bez vode

-  Kada smo prišli da evakuišemo ljude, njegova supruga nije htela ni da čuje da ode iz kuće. On je, međutim, krenuo sa nama. Evakuisan je na suvo, ali se posle izvesnog vremena vratio sa cvećem i nekim potrepštinama. Nismo mogli da verujemo. Tada nam je rekao da se evakuisao samo da bi ženi kupio poklon. Supruga kada ga je ugledala umalo nije svisnula od sreće - pričaju za Telegraf momci Civilne zaštite Beograd koji su trenutno u akciji spasavanja ljudi i životinja iz poplavljenih područja.

Njih, inače, angažuje Republički štab za vanredne situacije kao specijalizovanu jedinicu za spasavanje na vodi i pod njom.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA