NAKON HAOSA U ČIKAGU, POKUŠAJ ATENTATA NA TRAMPA? Specijalci ga opkolili na skupu u Ohaju!

- Hvala na upozorenju, bio sam spreman za njih, ali je mnogo bolje da to učine policajci, zar se ne slažete - rekao je kandidat za republikansku predsedničku nominaciju

  • 10

Grupa agenata američke tajne službe nakratko je danas formirala zaštitni prsten oko kandidata za republikansku predsedničku nominaciju Donalda Trampa na njegovom skupu u Ohaju, ali su ubrzo zatim napustili binu i omogućili mu da nastavi govor.

TUČA I KRVAVE GLAVE U ČIKAGU: Masovno pesničenje pristalica republikanaca i demokrata, Tramp otkazao miting! (FOTO)

Za sada nije poznato zašto su agenti požurili na binu na kojoj se nalazio Tramp, koji je delovao potreseno nakon što je čuo nešto u publici koja se nalazila iza njegovog desnog ramena, navodi agencija AP.

- Hvala na upozorenju, bio sam spreman za njih, ali je mnogo bolje da to učine policajci, zar se ne slažete - rekao je Tramp, ne objašnjavajući šta se dogodilo.

Tramp je završio svoj govor bez incidenta.

Biznismen i milijarder Donald Tramp u petak je u poslednjem trenutku otkazao miting u Čikagu strahujući da bi protesti zbog njegovog skupa mogli da prerastu u sukobe.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    12. mart 2016 | 23:35

    Agresivni i nadobudni covek

  • How Yes No

    13. mart 2016 | 08:08

    Gospodin koji ima lovu i ne j... živu silu. Svima se tresu gace od njega,i jedino ga mogu fizicki ukloniti,jer ima vise para od svih "njih".

  • ATIMUS

    13. mart 2016 | 06:16

    Nedaj se Tramp .....istina ih boli a nanosis im nepodnosljiv boli jer im rusis iluzije da su nepobedivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA