TUČA I KRVAVE GLAVE U ČIKAGU: Masovno pesničenje pristalica republikanaca i demokrata, Tramp otkazao miting! (FOTO)

Trampovi protivnici u Čikagu uzvikivali su "Ućutkali smo ga" dok se iz reda pristalica čulo "Želimo Trampa!"

  • 8

Kandidat Republikanske stranke za predsedničke izbore u SAD Donald Tramp otkazao je miting u Čikagu nakon što se hiljade okupljenih podelilo u dva suprotstavljena tabora - pristalice i protivnike njegove kandidature.

TRAMP MORA DA SE IZVINI: Muslimani šokirani izjavom kandidata za predsednika SAD!

Članica Trampovog osoblja sinoć je, skoro pola sata nakon predviđenog početka mitinga, izašla na podijum i rekla da će miting biti odložen iz bezbednosnih razloga, objavila je televizija MSNBC.

U saopštenju kampanje američkog biznismena, koje je izdato kasnije, navedeno je da će miting biti održan neki drugi dan, ali nije precizirano kada, prenosi Rojters.

Posle te objave, čulo se pevanje i navijanje među okupljenima, a nakon što je došlo do cepanja plakata izbili su sukobi, te je policija intervenisala.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Trampovi protivnici uzvikivali su "Ućutkali smo ga" dok se iz reda pristalica čulo "Želimo Trampa!".

Tramp je u telefonskom razgovoru za MSNBC, ubrzo nakon otkazivanja događaja, rekao da se sastao sa pripadnicima policije po dolasku u Čikago i da je smatrao da će biti moguće održati miting. On je rekao da je napravio "mudru odluku" odloživši događaj radi bezbednosti ljudi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ne možete više ni da održite miting u glavnom gradu ove zemlje - rekao je Tramp istakavši da je planirao da sa svojim pristalicama održi miran skup i da do sada nisu imali nikakvih problema.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On je dodao da očekuje da se podrška njegovoj kandidaturi za predsedničkog kandidata Republikanske stranke sada "samo povećati".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro obavesten

    12. mart 2016 | 19:18

    Srbi u USA za Trampa a naravno protiv Klintonke .

  • SRB IN

    12. mart 2016 | 17:18

    Sta kazu nasi ljudi u Americi za koga ce glasati?

  • Feniks1

    13. mart 2016 | 07:40

    To su placeni protestanti . Glasajte za Trampa , on je jedina nada za svijet . Ako mu podpredsjednik bude Kruz ili Rubio onda nemojte . Tv su ponavljali jedne te iste snimke da stvore utisak da je nesto vise nego sto jeste . Sve to mozete gledati uzivo na yt ako trazite "Trump live" i kliknite na opciju "live" . Svi govori , debate , izbori itd se tu strimuju svaki dan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA