ORBAN NAPADA EU: Evropa nije slobodna, zabranjeno je da kažemo da migranti donose TERORIZAM (FOTO)

Prema rečima mađarskog premijera, Evropa danas nije slobodna, jer sloboda počinje izgovaranjem istine, "a u današnjoj Evropi je zabranjeno govoriti istinu"

  • 5

Mađarski premijer Viktor Orban ocenio je danas da Evropa nije slobodna, jer se ne sme izgovoriti da joj preti najezda migranata.

GODIŠNJICA UŽASA U SIRIJI: Rat koji je zauvek promenio naš svet, podelio Evropu i oterao milione iz svojih domova (FOTO) (VIDEO)

- Danas, 168 godina nakon što su se evropski narodi borili za svoju slobodu, Evropa, naš zajednički dom, nije slobodan - rekao je Orban na proslavi obeležavanja mađarske revolucije 1848/49. godine.

Prema njegovim rečima, Evropa danas nije slobodna, jer sloboda počinje izgovaranjem istine, "a u današnjoj Evropi je zabranjeno govoriti istinu".

 

 - Nije nam dozvoljeno da kažemo da Evropi preti masa migranata niti da migranti donose kriminal i terorizam na naš kontinent. Dalje, Evropljanima nije dozvoljeno da kažu da priliv migranata nije slučajnost, već unapred planirana, kontrolisana akcija -  tvdi mađarski premijer.

Orban je rekao da je Brisel prezauzet planiranjam raspodele stranaca širom Evrope, ali je dodao da se Evropljani "polako bude" i shvataju da je njihova budućnost dovedena u pitanje.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ATIMUS

    16. mart 2016 | 07:17

    Potpuno je u pravu ...tu azijatsku najezdu treba svim mogucim srestvima zaustaviti

  • zagondzija

    16. mart 2016 | 08:11

    jedini pravi u eu

  • Hahaha

    16. mart 2016 | 00:12

    Pa TA djubrat SE sire Po celom zapadu kao kod kuce a nedaju kroz njihovoj fasistickoj zemlji da orodju ljudi sramota trebali da oonesu berlinski zid kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA