ČOPOR OD 12 PASA IZUJEDAO BAKU (76) NA GROBLJU! Jezivi detalji KRVAVOG NAPADA u Nišu

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu. Povređena žena je nakon ukazane medicinske pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

- Žena je krvnički izujedana po celom telu. Lekari koji su ukazivali pomoć povređenoj ženi kažu da nikada u svojoj dugogodišnjoj praksi nisu videli takav slučaj. Ona je izujedana bukvalno po celom telu osim glave. Sumnja se čak i da joj je ruka polomljena od ujeda - kaže lekar Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Po dolasku lekara psi lutalice umalo nisu napali i ekipu Hitne pomoći, ali se sve srećom završilo samo na pretećem režanju. Povređena žena prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Ovo je drugi napad pasa lutalica za manje od 24 časa u NIšu. Jedna prolaznica ujedena je sinoć oko 19:45 časova u parku Čair ali ona ima lakše povrede.

Ona se sama javila u ambulantu Hitne pomoći nakon čega je sama sa uputom otišla na dalji pregled pa se sigurno radi o jednom ujedu i lakšoj povredi.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ledu

    16. mart 2016 | 08:49

    i posle kad covek preuzme stvar u svoje ruke i potruje ih, izadje u novinama pod naslovom ''monstrum''.. u Nisu zivim 24 godine, nikad u zivotu nisam video sintere

  • Kiki

    16. mart 2016 | 09:42

    Pa kad u srbiju napadnes psa propisana je kazna e zato sad zakonodavci neka objasne ljudima zasto u srbiji srbi imaju najmanja prava manja cak i od zivotinja zasto zbog debilskih zakona moramo ulicom da idemo naoruzani zbog toga sto smo srbi i obespravljeni smo u svojoj zemlji Ja bi tuzio grad nis i trazio i dobio takav novac da bi gradonacelnik o tome pricao dok je ziv

  • Ja

    16. mart 2016 | 09:03

    Da je bakica kojim slučajem u samoodbrani ubila pseto, zaglavila bi robiju zahvaljujući borcima za veća prava pasa od onih koja mi imamo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA