Predstava "Sumnjivo lice" na velikoj sceni Sava Centra

Glavnu ulogu u predstavi koju je režirao naš proslavljeni glumac Ivan Bekjarev tumači Robert Kjosev

  • 0
Foto: Promo Foto: Promo

Vanvremenska komedija "Sumnjivo lice", Branislava Nušića imaće svoju premijeru u Sava Centru 26. marta, ovoga puta u režiji našeg proslavljenog glumca Ivana Bekjareva.

- Ovo je veliki poduhvat, a kompletnoj glumačkoj ekipi veoma će biti inspirativno da zaigraju na sceni Sava Centra - rekao je Bekjarev.

Glavnu ulogu u predstavi tumači Robert Kjosev, glumac iz Skoplja koji je počeo da uči glumu kod Bekjareva, a završio ju je u Americi, gde živi.

- Ovo mi je prvi projekat u Srbiji, i veoma zahtevna uloga - kaže Kjosev koji je s Bekjarevim radio dramatizaciju teksta.

Uloga Anđe, Jerotijeve žene, pripala je Milici Milši koja je zamenila Nedu Arnerić i Nadu Blam, koje su zbog drugih angažmana morale da odustanu od projekta.

Lik "Sumnjivog lica" tumači Saša Joksimović koji kaže da uloga jeste mala, ali značajna. U predstavi još igraju Branislav Zeremski, Marijana Mićić, Milan Kalinić, Caci Mihailović, Bojan Lazarov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA