VEZIVAO ŽENE LANCIMA I HRANIO IH ŽIVIM MESOM: Užas u paklenoj kući u Smederevu

Koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola, Dobrilin ih je držao kao životinje i pretnjama, ucenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederecu i okolini

  • 9

Četiri žene koje je G. M. (52) iz Smedereva primoravao na prostituciju, mesecima su jele živo meso i bile mučene i vezivane lancima! 

Držao 4 žene usred Srbije kao ROBINJE, a onda ga je NEOČEKIVANO odala PORUKA!

Koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola, G. M. ih je držao vezane kao životinje i pretnjama, ucenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederecu i okolini, piše Kurir.

Prema saznanjima medija, prizor u kući bio je užasan.

- Mesecima nisu imale struju, bile su polugole, prljave i gladne. Jele su smrznutu hranu iz zamrzivača, meso i povrće. Jednu od njih koja je bila narkomanka vezivao je lancima, donosio im je drogu i alkohol, po stolovima su šetale mačke, tu su i nuždu vršile. To je prizor koji smo zatekli kad smo ušli u kuću - priča izvor Kurira iz istrage.

DRŽAO POD KLJUČEM 4 ŽENE DA BI SE ZA NJEGA PROSTITUISALE? Muškarac iz Smedereva osumnjičen za jezivi zločin!

On dodaje da su žene starosti od 20 do 40 godina.

- Jednu od njih koja je bila najlepša hteo je da ostavi za sebe, i nju je najmanje primoravao da se prostituiše. Obično ih je vozio u jedno selo kraj Smedereva, čekao da završe seksualni odnos, vraćao ih, a sav novac uzimao za sebe. Pored toga primoravao ih je na seks sa drugim muškarcima i u jednom nedovršenom objektu u blizini smederevske pijace. Tu ih je podvodio s pijačnim prodavcima, a kada bi se usprotivile žestoko ih je tukao i kažnjavao - otkriva izvor iz istrage i dodaje da je tarifa za oralni seks bila 1.500 dinara, a za klasičan odnos 3.000 . Uzimao je dnevno i po nekoliko stotina evra. One su sve ovo izjavile pošto je G. M. uhapšen. Tri žene su u međuvremenu sklonjene u sigurnu kuću, dok je četvrta žena ostala da živi u istoj kući jer nema gde, piše Kurir.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Inače, ova strašna priča otkrivena je slučajno. Kada je policajac doneo poziv da se G. M. javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog dela, jedna od njih je primila poziv.

(VIDEO) NARKOMANSKI ŠPRICEVI I IGLE U DVORIŠTU VRTIĆA U BEOGRADU: Video nadzor je danas uključen, ekipe će ODMAH NA TEREN!

- Nije ništa rekla policajcu, verovatno u strahu, jer se podvodač kriv u kući, ali je na povratnici olovkom napisala "pomozite". Pošto je u kući bio mrak jer nije bio struje, policajac nije odmah video šta je ona napisala. Ali, kada je izašao odmah je pročitao i istog trenutka pozvao kolege. Oni su ušli u kuću i pronašli ga sakrivenog u drugoj sobi. Te žene bile su nasmrt uplašene, počele su da plaču i da se tresu - rekao je izvor Kurira.

Inače, G. M. je od ranije dobro poznat policiji.

- Ima ozbiljan dosije, krađe, razbojništva i upravo zbog jednog od tih dela je i tražen. Odmah posle hapšenja pre tri nedelje osumnjičen je za protivpravno lišenje slobode, a kako je klupko počelo da se odmotava, i to pre svega na osnovu izjava ovih žena, na teret mu je pre nekoliko dana stavljeno drugo krivično delo - trgovina ljudima - priča sagovornik iz istrage.

SVE ŠKOLE I VRTIĆI POD KAMERAMA: Ovo je najvažnija vest za sve roditelje na Novom Beogradu! (FOTO)

G. M. se brani da ih nije podvodio za novac.

- Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a na saslušanju se branio da su one dobrovoljno stupale u seksualne odnose, i da ih nije primoravao na prostituciju - priča izvor. Inače, sve žene potiču iz veoma siromašnih porodica i poreklom su iz smederevskog kraja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    17. mart 2016 | 10:53

    Pustite ga opet da se brani sa slobode, kao i obicno!

  • Kkkkkk

    17. mart 2016 | 10:38

    Njega zatvoriti u neku pecinu i neka trune

  • Višekruna

    17. mart 2016 | 10:27

    Da li je ovo moguće? Sta radi policija, gleda da naplati prekrsaj nevezivanja pojasa? Eee zemljo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA