OTAC MONSTRUM: Slagao da ima 16 godina, pa terao ćerku da mu šalje gole fotke

On je otvorio naloge na Instagramu, AOL-u i na drugim društvenim mrežama, pa je kontaktirao sa svojom ćerkom, s kojom je potom počeo onlajn vezu. Ubrzo je počeo da je seksualno zlostavlja, a devojčica je sve priznala medicinskoj sestri

  • 10

Jedna tinejdžerka (14) iz SAD prevarena je na internetu i to od rođenog 41-godišnjeg oca! On se vešto pretvarao da je momak koji ima 16 godina kako bi iznudio njene gole fotografije. Nakon toga ju je seksualno zlostavljao!

GLEDALA SAM KAKO MI SILUJU ĆERKU: Ispovest žene čija je porodica preživela PAKAO

Muškarac je na sudu Herkimer u Njujorku priznao sve optužbe i za ovako gnusan zločin bi mogao da dobije kaznu zatvora od 250 godina.

On je otvorio naloge na Instagramu, AOL-u i na drugim društvenim mrežama, pa je kontaktirao svoju ćerku, s kojom je potom počeo onlajn vezu. Ubrzo je počeo da je seksualno zlostavlja, a devojčica je sve priznala medicinskoj sestri koja radi u njenoj školi. Kada je policija započela istragu, otkrili su da su poruke koje je devojčica dobijala stizale iz njene kuće.

Optuženi je na sudu, nakon što je sve priznao, a u šokantnoj izjavi je rekao: "Ovo je sve emocionalno. Izgubiću mnoge godine svog života...".

Kazna će mu biti izrečena u julu.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA