BEOGRAĐANI, PREPOZNAJETE LI OVOG ČOVEKA? Ako znate nešto o njemu, obavezno zovite policiju!

Sumnja se da je izgrednik u novembru prošle godine prišao oštećenoj s leđa i iz ruke joj istrgao torbicu sa novčanikom, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima

  • 5

Policija je uhapsila S.S. (42), radi osnovane sumnje da je na teritoriji Beograda počinio više krivičnih dela, kao što su krađa i razbojništvo.

Izvadio nož, pa od radnice POŠTE oteo 445.000 dinara! A onda ga je SRPSKA policija sačekala na ćošku...

Sumnja se da je izgrednik u novembru prošle godine prišao oštećenoj s leđa i iz ruke joj istrgao torbicu sa novčanikom, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je S.S. dolazio do prodavnica i trafika i uz upotrebu noža i fizičku pretnju uzimao novac od oštećenih, kao i da je prilazio ženama na ulici i otimao im torbice, novčanike i druge lične stvari.

Deo predmeta iz krivičnih dela je pronađen i vraćen oštećenim građanima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je S.S. počinio više krivičnih dela razbojništva i teških krađa na drzak način, policija poziva oštećene građane koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na telefone: 011-2797-208 i 011- 2797-517.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA