KRISTIJAN IZLAZI IZ ZATVORA RANIJE? Da li će napustiti Zabelu čak DVE GODINE pre roka

Zatvor u Požarevcu, u koji je doveden juče, mogao da napusti pred novu 2018. godinu, a sve u slučaju da mu se odobri uslovni otpust posle dve trećine izdržane kazne!

  • 13

Kristijan Golubović (46) mogao bi da se nađe na slobodi pre isteka zatvorske kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, koliko treba da odsluži zbog trgovine drogom. To znači da bi zatvor Zabela, u koji je doveden juče, mogao da napusti pred novu 2018. godinu, a sve u slučaju da mu se odobri uslovni otpust posle dve trećine izdržane kazne!

KRISTIJAN BESNEO, VIKAO "NEMA ZAKONA": Kriminalac konačno iza rešetaka, IZLAZI 2020. GODINE!

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), za Informer su rekli da je Golubović trenutno smešten u prijemno odeljenje, u kom će biti smešten do narednih 30 dana.

SUD ODBIO MOLBU: Uhapšen Kristijan Golubović, ide u Zabelu!

- Na prijemnom odeljenju on će raditi testove i proći razne procene rizika. Tu radi pet službi koje će doneti zaključak u koju od šest grupa osuđenika će biti smešten. Tačnije, odlučivaće se kakv tretman će imati tokom odsluženja kazne, da li će to, na primer, biti zatvoreni ili otvoreni - kaže sagovornik iz UIKS.

OVA ŽENA JE ZASLUŽNA ŠTO JE KRISTIJAN U ZATVORU: Odbila molbu kriminalca i rekla da zloupotrebljava pravo!

Kristijan za vreme boravka na prijemnom odeljenju neće moći da prima pakete i da dočekuje posetu. Ima pravo na upotrebu telefona u svrhu kontakta sa porodicom, kao i da redovno viđa svog advokata Gvozdena Grgura.

On se ne slaže sa načinom na koji je njegov klijent odveden u zatvor.

- Presedan je da se preko policije dostavlja rešenje o odsluženju kazne. Ne vidim iz kog razloga je sud tako postupio, jer je Kristijan uredno primao svaku sudsku odluku na svojoj adresi. da su mu dostavili rešenje poštom, kao i do sada, on bi bez problema otišao na izdržavane kazne. Ovako se pravi predstava, Kristijan se hapsi i pod pratnjom odvodi u zatvor. Svakako ćemo uložiti žalbu - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA