OTAC IZ SRBIJE JE ODVEO DETE NA VAKCINACIJU: Ono što se desilo detetu rešiće dilemu DA LI SU VAKCINE OPASNE ILI NE! (FOTO)

Jedan korisnik Fejsbuka je na specifičan način u svom statusu objasnio da vakcine nisu štetne po zdravlje

  • 21

U Srbiji se proteklih meseci vodi žustra polemika oko toga da li je vakcinisanje dece neophodno i da li pre svega koristi ili šteti njihovom zdravlju.

VAKCINIŠITE DECU AKO ŽELITE DA ŽIVE: Naučnik oštro odgovorio šarlatanima koji plaše ljude vakcinama

Naravno, svi lekari i stručnjaci po ovom pitanju kažu da je vakcinisanje dece neophodno i da ljude ne treba zastrašivati da one štete zdravlju.

"VAKCINE IZAZIVAJU AUTIZAM": Evo zašto je ova tvrdnja POTPUNA GLUPOST!

Jedan korisnik Fejsbuka je na njemu specifičan način u svom statusu objasnio da vakcine nisu štetne po zdravlje, ali i to kako je vakcinisanje uticalo na dete njegovog brata.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Podunavac

    18. mart 2016 | 13:33

    Vakcinisite bre decu, hocete da iskorenite neku bolest od pre 100 godina. Tako su pricali inza pticiji grip, svinjski grip. U inistranstvu nisi mogao da radis ako nisi primio inekciju za svinjski grip! Prvo se pitajte da li je zdrava hrana koju jedemo!!! Ona je nikla na zemlji koja je bombardovna osiromasenim uranijumom. A sad su vam vakcine veliki problem. Ja sam svoje dvoje dece vakcinisao i brat dvoje i svi su zivi i zdravi.

  • Velislav

    18. mart 2016 | 14:11

    Lobirate, lobirate...

  • Profesor

    18. mart 2016 | 13:16

    Glup status iz koga moze da se zakljuci nista i svasta. No comment na 'posle par godina' i 'proliv i povracanje'. Pa zar ne sme ni jednom da zakacu stomacni virus ili da se otruje losim virslama....svasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA