31.000 BEBA DŽIHADISTA STIŽE: Kada se rode, ako ne uđu u ISIS, BIČEVAĆE IH I SILOVATI

Sudbina budućih džihadista je neverovatno teška. Oni nemaju opciju da biraju da li žele da postanu ratnici ili ne. Deca ukoliko odbiju da se pridruže redovima Islamske države, džihadisti će ih bičevati, mučiti i na kraju silovati

  • 5

Islamska država će u budućnosti drastično povećati broj svih džihadista, a o tome svedoči i broj novorođenčadi na koje "računaju". U pitnju je 31.000 beba koje će roditi trudnice koje se nalaze na područjima ozloglažene terorističke organizacije.

SILOVALI SU ME SVAKOGA DANA: Ovu ženu su NELJUDI maltretirali mesecima! (VIDEO)

Od avgusta do februara UNICEF je prebrojao 254 dece koju je ID koristila u propagandnim snimcima. Samo iz iračkog milionskog grada Mosula i pripadajuće provincije ID je do sada oteo između 800 i 900 dece uzrasta od 19 do 15 godina.

Inače, sudbina budućih džihadista je neverovatno teška. Oni nemaju opciju da biraju da li žele da postanu ratnici ili ne. Deca ukoliko odbiju da se pridruže redovima Islamske države, džihadisti će ih bičevati, mučiti i na kraju silovati.

Islamska država je razvila propagandu strategiju i oni bukvalno "kroje" ljude pomoću znanja o ljudskoj psihologiji, a na isti način pristupaju indoktrinaciji dece.

Tako su roditelji, prvenstveno majke, dobili male priručnike s pričama koje svojoj deci treba da čitati pre spavanja, sve kako bi roditelji bili ti koji bi svojim prirodnim, biološkim autoritetom rušili sve emocionalne barijere koje bi deca zdravim refleksom mogla da razviju protiv džihadističkih brutalnih dresiranja na zločine.

(Telegraf.rs / Izvor: express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    18. mart 2016 | 13:51

    Zato svet treba da prekrsi svoja demokratska pravila i pocisti ih do temelja. Ne moze jedna organizacija ili vojska biti jaca od celog sveta, koji jos uvek nije porobljen.

  • sibin

    18. mart 2016 | 18:38

    Koliko su to zatucani ljudi,da ne verujes.treba ih unistiti do poslednjeg

  • liz

    18. mart 2016 | 22:04

    Koji su to bolesni umovi! Treba baciti na njih jednu atomsku bombu i unistiti tu gamad jednom za svagda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA