(VIDEO) UŽAS: Ovo je POSLEDNJI RAZGOVOR pilota iz kabine BOINGA SMRTI, pre pogibije 62 ljudi!

U delovima razgovora pilota sa kontrolom leta se čuje da ga pitaju da li je vreme bolje, a on odgovara da je slaba vidljivost zbog oblaka

  • 11

Na Jutjubu se pojavio audio snimak pilota srušenog aviona Boing 737 kompanije FlyDubai, koji se neposredno pre pada u blizini aerodroma Rostov na Donu, javio njihovim dispečerima.

(VIDEO) Jeziva scena eksplozije BOINGA 737 u Rusiji i trenutka SMRTI svih 62 putnika!

Tom prilikom poginuli su svi putnici, ukupno 62, među kojima se nalazi i sedam članova posade i sedmoro dece. Oni su leteli iz Dubaija, ka jugu Rusije, ali na svoju destinaciju nisu stigli usled slabe vidljivosti, vetra orkanske jačine, ali i mogućeg propusta pilota ili tehničke greške na letelici.

Foto: Tanjug/AP/vk.com/rostovnadonu group Foto: Tanjug/AP/vk.com/rostovnadonu group

Ovo je JEDINA ISTINA o uzroku užasnog pada BOINGA 737 i pogibiji 62 ljudi u Rusiji! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na to su ukazali članovi Ruskog istražnog organa, ali i delovi razgovora pilota sa kontrolom leta, gde se čuje da ga pitajuda li vreme bolje, a on odgovara da je slaba vidljivost zbog oblaka.

Inače, prema pisanju TASS  kapetan leta imao je 38 godina, a iza sebe ostvario je 5.700 leta. Kako dodaju, on je lično doneo odluku da ponovo pokuša sletanje u uslovima slabe vidljivosti, te da to nije bila odluka kontrole leta.

(FOTO) NIJE ZNAO DA PRAVI POSLEDNJU FOTOGRAFIJU: Stjuard Adi uslikao neverovatan prizor iz BOINGA SMRTI!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poslušajte šta je u poslednjem javljanju rekao pilot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • md

    19. mart 2016 | 12:53

    ovo je strasno , dokle vise samo nesrece i tuga ! jezivo

  • garin61

    19. mart 2016 | 16:16

    jedna stvar mi nije jasna ako zbog nevremena nije mogao bezbedno da se spusti zasto nije produzio do prvog bezbednog ???

  • cale

    19. mart 2016 | 14:58

    Jesu mu to godine starosti ili godine letenja i jeli 5700 broj letova ili broj sati letenja, bilo kako bilo ovde nesto nije u redu. Prvo, ako je pilot imao 5700 sati letenja sa 38 godina starosti to je definitivno bio vojni pilot ili u americkom ili u ruskom vazduhoplovstvu sto znaci da je veoma iskusan a drugo da je imao 5700 sati leta sa 38 godina iskustva ponovo se radi o veoma iskusnom pilotu. Danasnja navigaciona tehnologija je toliko savrsena da pilot moze da leti samo sa instrumentima i gledao sam video pada aviona i meli licno izgleda da je totalno izgubio kontrolu na velikoj visini i ne lici mi uopste na pokusaj sletanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA