POŠTA SRBIJE: DS nam duguje preko sedam miliona dinara!

Dug je napravljen u periodu od 2007. do 2014. godine, za koji je korisnik tužen u iznosu od ukupno 7.072.055,57 dinara i za koji se vodi privredni spor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bina
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pazarac

    20. mart 2016 | 09:25

    I sad ste se setili za dug, a dok su na vlasti ništa nisu dužni, I ako opet dodju na vlast niko to neće pominjati kao što niko ne pominje ni dugove SNS-a I SPS-a, I nemojte reći da oni nemaju dugova.

  • Lune

    19. mart 2016 | 22:15

    Hm,hmm..zasto infostan nema poverenje u postu,nego salje preko "honoraraca"..????

  • nervozni poštar

    19. mart 2016 | 21:07

    A zasto ste cekali da dug naraste do 7 miliona dinara? Pa, i 2012. god. je postojao neki dug i niko nije spominjao, pa je do 2014.god. taj dug verovatno jos povecan...i opet niko ne reaguje. I onda izbori, nova koalicija...i sada se neko setio kako DS ima toliki dug...o cemu bre pricamo? Gospodine direktore, pomoćnici, savetnici i ostali bolje je da pocnete da se bavite svojim poslom, tj. oragnizacijom rada Preduzeća. Napravili ste novu sistematizaciju...naravno prvo raspodelili mesta po direkcijama, a za pošte ima vremena. Kad je jos prosao rok za doosenje novih normi kako bi se doslo do potrebnog broja izvrsilaca u "proizvodnji"(po oštama), ali kome je to sad bitno...bitna su direktorska i ostala rukovodeca mesta. Pozabavite se time sto po postama nema papira za stampu, obrazaca zbog kojih odbijamo korisnike, sto zaposleni sami kupuju stolice na kojima ce sedeti, sto nema tastatura za racunare...u XXI veku jos postoje poste koje nemaju toalet, vec zaposleni mora da zatvori postu i ode u komsiluk kako bi obavio to sto ima da obavi....tuzno.....otvaramo nove poste, a nemamo dovoljno zaposlenih ni za ove postojeće. Cime motivisati ljude? Povečan obim posla...rade po dva reona, jer nema dvoljno izvršilaca....smanjene su plate, koje su sada u preduzeću ispod republičkog proseka...poslali ste dopis da ljudi ne mogu da idu u martu ma GO (osim ako sami ne obezbedimo zamene...kjih nema)...jer ste novac za PP(privremeno povremene) poslove poštara potrosili na selidbu direkcija...i naravno da taj koji je predvideo ta sredstva nikome nece odgovarati.....ima toga jos.....SRAMOTA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA