METAK U GLAVU U CENTRU BEOGRADA: Detalji SAČEKUŠE u kojoj je hladnokrvno ubijen Nikola B. (VIDEO)

Žrtva je ranije hapšena zbog trgovine drogom, ali i razbojništava, pa se veruje da se iza ovih kriminalnih radnji krije motiv ovog ubistva

  • 0

Nikola Babić (26) ubijen je hicem u glavu u Cerskoj ulici kod broja 55 na Vračaru, u centru Beograda preksinoć u 2.30 sata, kada se pojavio ispred zgrade u kojoj navodno ima štek-stan, gde ga je ubica sačekao sa leđa i ispalio mu hitac u glavu iz pištolja, a zatim pobegao.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO I VIDEO) HOROR NA VRAČARU: U sačekuši ubijen Nikola Babić!

Sumnja se da je Babić još jedna žrtva u obračunu kriminalnih grupa u prestonici.

Snimak sa mesta SAČEKUŠE u kojoj je hladnokrvno likvidiran Nikola Babić! (VIDEO)

Kako Blic saznaje, stanari ove ulice su čuli pucanj i pozvali Hitnu pomoć. Međutim, ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla u Cersku ulicu i mogla je samo da konstatuje Babićevu smrt. Ubrzo su ovaj deo centra grada blokirale brojne policijske ekipe i krenule u potragu za napadačem. Međutim, osumnjičeni još nije priveden pravdi.

Žrtva je ranije hapšena zbog trgovine drogom, ali i razbojništava, pa se veruje da se iza ovih kriminalnih radnji krije motiv ovog ubistva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Detaljno ispitujemo život ubijenog Babića, posebno njegove "poslovne" kontakte. Sa kim se družio, da li je imao neprijatelja. Moguće da je nekoga prevario za robu, pa je taj saradnik odlučio da ga ubije. Ne odbacujemo mogućnost i da ga je likvidirala i rivalska kriminalna grupa, zbog prevlasti za teritoriju - kaže sagovornik upoznat sa detaljima istrage.

Na mestu nesreće juče su bili prisutni ljudi obučeni u crno, koji su se predstavili kao Babićevi prijatelji. Niko od njih nije bio raspoložen da bilo šta kaže o ubijenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA