DA LI JE HILARI STVARNO PRDNULA TOKOM TV DEBATE? Poslušajte, pa procenite (VIDEO)

Na snimku možete da vidite voditeljku koja Klintonovoj postavlja pitanje, potom Hilari koja pravi čudan pokret telom, kao da se pomera unapred, a onda možete i da čujete prdež. Svima je neprijatno i svi ćute i gledaju u nju. Posebno je neprijatno njoj samoj

  • 7

Prdnuti u javnosti, recimo u prepunom autobusu, mnogi ljudi shvataju kao veliki blam, zbog čega oni kojima se to desi često glume gađenje ako zasmrdi, da bi sa sebe skinuli odgovornost.

Prdnuti usred TV debate koju gledaju desetine miliona ljudi, i to debate koja se odigrava u sklopu političke kampanje za osvajanje predsedničke nominacije Demokratske partije u Americi, jedne od dve najveće političke institucije u toj zemlji, e, to je već super-blam-nad-blamovima.

Ako je suditi po ovom video snimku iz 2007. godine, kada je Klintonova bezuspešno pokušala da se odupre energiji i euforiji vezanoj za Baraka Obamu, koja je u to vreme vladala u Sjedinjenim Državama, bivšoj prvoj dami, bivšoj senatorki i bivšoj državnoj sekretarki se desilo upravo to.

Na snimku možete da vidite voditeljku koja Klintonovoj postavlja pitanje, potom možete da vidite kako Hilari pravi čudan pokret telom, kao da se pomera unapred, a onda možete i da čujete prdež. Svima je neprijatno i svi ćute i gledaju u nju. Posebno je neprijatno njoj samoj.

Pitanje je da li ovaj video autentičan. Ne postoji nažalost ni jedan veliki medij koji je ovo preneo, što bi se moglo pripisati kurtoaziji i uljudnosti, ma koliko neverovatno zvučalo.

Naravno da bi čovek vešt sa kakvim alatom za video-montažu mogao da napravi ovaj klip i da učini da izgleda autentično. Sa druge strane, neposredno nakon prdeža, voditeljka je zbunjena.

Ne znamo.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    27. mart 2016 | 21:10

    Pa ja te,nazovi poznate lichnosti ne izdvajam od nas smrrnika. Naprotiv, s obzirom da poznajem par lichno imam mishljrnje da su vecina snobovi i veoma glupi. A verujem da ce se vecina iznenaditi kad chuje da i te bogate babe idu da kenjaju i moraju da chuchnu kad pishkaju. I smrde kad se zaznoje i imaju hemoroide i sise im vise ili bar ono shto se nekad nazivalo sisama. A ovoj koliko su vukli kozu da joj zategnu lice nije ni chudo da su joj od dupeta povukli na gore pa duva i vishe nego shto treba.

  • Gekke Joopi

    27. mart 2016 | 22:53

    Pa svi mi ispustamo vazduh, sto je normalno, ali ova babetina i kad prica prdi.

  • momazver

    27. mart 2016 | 18:25

    Ako jeste to je tzv *prdavac*,al mene interesuje marka njenog,izgleda sfernog , mikrofona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA