JEZIVA TUČA SA NOVOSADSKIH ULICA DIGLA JE SRBIJU NA NOGE: Deca se gaze, šutiraju i bacaju! (VIDEO)

Video je osvanuo na društvenim mrežama, a po komentarima koji su usledili izgleda da je reč o nameštaljci

  • 19

Jedno obično veče na ulicama Novog Sada završilo se tučom grupe maloletnika, koji su se, naočigled brojnih prolaznika, tukli i šutirali međusobno.

MALOLETNI KRIMINALCI TERORIŠU SRBIJU: Sa 12 pljačkaju, a sa 13 DILUJU DROGU. Evo u kom gradu su NAJOPASNIJI!

Video je osvanuo na društvenim mrežama i munjevitom brzinom počeo da se širi, a sudeći prema komentarima koji su usledili, čini se da je ipak reč o nameštaljci.

Pre se može reći da se radi o neslanoj šali, jer se nameće pitanje - kome je ovo smešno?  Devojka koja je sve snimala nije znala da se momci šale, ne bi li uplašili prolaznike, pa je i sama ostala u šoku.

Pogledajte snimak ulične tuče:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    21. mart 2016 | 23:18

    Nije u opste interesantno.Ali posto se u Novome Sadau izrodio jedan medicinski fenomem retardoidnih generacija kao masovna pojava.Stvarno su medicniski fenomen da vidite toliko debilicina na jednom skupu.Ja sam morao pre par godina da idem na sud zbog slicnih retardoida ali sam se jedva izvukao da ne idem u zatvor.Em su bezobrazni,em su nevaspitani,napadaju starije po ulici,provociraju,vredjaju,dobacuju.A kada ih napucas,iznabadas onako muski e onda se sete da imaju mamice i tatice i onda se zale kako ih je zli cika tukao,pretio pistoljem ili sta ti ja znam.Ali kada oni nekoga tuku,sutaju napadnu ili vredjaju onda su oni upravu.Ne mogu da vam to opisem kakava se to deculija izrodlia tako nevaspitana,bezobrazna i bahta i sto je naj tuznije policije uopste nema a oni nocu lome prave buku divljaju po svim kvartovima grada ima bar jedna ili dve ovakve grupice.A policije no od korova.I onda kada se neko zlo opet bude desilo eto imacete da pisete sta po tim silnim crnim hronikama.Srbijo laku noc.

  • Maki

    21. mart 2016 | 19:31

    Stoku u obor...

  • Ja

    21. mart 2016 | 22:40

    Ma muka mi je od ovakvih..Neki drugari,ozenjeni,sa klincima od po5-6god.su mi se zalili da su dobili batine od ovakve decurlije.Drugi,jaci,ih tukli,ali mi u poverenju kazu:"Pa brate,gde to ima,da ja,konjina u 30tim,tucem decurliju,zato sto ih policija ne hapsi,i sto ih roditelji ne vaspitavaju?Ubicu neko"dete",ili ce mene ukokati neki"klinja"..".Ne valja bre ljudi ovo,klinci su poludeli u N.Sadu,predpostavljam da je i drugde isto..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA