AKO JE PORED VAS MLADO I LEPO DUPE, NIJE VAŽNO ŠTA MEDIJI PIŠU: 18 najluđih izjava Donalda Trampa (VIDEO)

"Ostali kandidati su ušli unutra, ali nisu znali da klima-uređaj ne radi. Znojili su se kao psi... Kako će oni da pobede Islamsku državu? Mislim da se to neće desiti", rekao je jednom prilikom glavni republikanski pretendent na Belu kuću

  • 12

Decenijama unazad Donald Tramp gradi karijeru američke ikone, zabavljača, preduzetnika i velikog provokatora, čoveka koji nema baš ni jednu jedinu dlaku na jeziku, koji nema nikakve inhibicije, koji govori prvo što mu padne na pamet.

Pošto ceo svet polako ali sigurno klizi ka totalnom ludilu u kome zdrav razum postaje nepoželjni činilac u političkom, društvenom i ekonomskom delovanju, u kome grupice odrpanih putnika kroz vreme šetkaju Mesopotamijom i ljudima odsecaju glave, u kome se avioni super-sila obaraju zbog povrede vazdušnog prostora od tri centimetra, u kome vidimo porast ekstremnog desničarenja... da li je stvarno veliko iznenađenje što ogroman broj ljudi podržava Donalda Trampa na putu ka Beloj kući?

Mislimo da nije.

Čak ni sulude izjave kao što je ovih 18 pred vama ne odmažu ovom skandal-majstoru na pobedničkoj stazi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

1. "Arijana Hafington nije atraktivna, ni unutra ni spolja. U potpunosti razumem zbog čega ju je bivši muž ostavio - doneo je dobru odluku."

Tramp ne gaji veliku ljubav prema uspešnim ženama (gospođa Hafington je spisateljica), kao što smo mogli da vidimo prilikom njegovog sukoba sa voditeljkom "Foks Njuza" Megin Keli krajem prošle godine.

2. "Znate, stvarno nema veze šta mediji o vama govore dok god pored sebe imate mlado i lepo dupe."

3. "Sagradiću veliki zid - a niko ne gradi zidove bolje mene, verujte mi - i sagradiću ga veoma povoljno. Sagradiću veliki zid na našoj južnoj granici, i učiniću da Meksiko plati gradnju tog zida. Zapamtite šta sam rekao."

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

4. "Kada Meksiko šalje svoje ljude, ne šalje najbolje. Ne šalju vas, šalju ljude koji imaju mnogo problema i oni te svoje probleme donose nama. Donose drogu. Donose kriminal. Oni su silovatelji... A neki su, pretpostavljam, i dobri ljudi."

Naravno da uvek naglasi da voli Meksiko, ali...

5. "Naš veliki afroamerički predsednik nije baš ostavio preterano pozitivan utisak na bitange koje tako radosno i otvoreno uništavaju Baltimor."

Uprkos ovakvim izjavama, mnogi američki crnci podržaju Trampa.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

6. "Da sam ja urednik emisije 'The View' ja bih otpustio Rozi O'Donel. Mislim, pogledao bih je u to njemu debelo, ružno lice i rekao bih joj, 'Rozi, otpuštena si'".

U pitanju je nagrađivani tokšou na kanalu "ABC".

7. "Sve žene koje su učestvovale u 'Šegrtu' su flertovale sa mnom, svesno ili nesvesno. To se moglo i očekivati".

Ako ne znate o čemu priča, priča o popularnom rijalitiju koji je vodio.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

8. "Moja lepota je u tome što sam veoma bogat".

9. "U Njujorku je hladno i pada sneg - nama treba globalno zagrevanje!"

10. "Rekao sam već, da mi Ivanka nije ćerka, možda bih izlazio s njom."

11. "Moji prsti su dugi i prelepi, isto kao i - a to je dobro dokumentovano - drugi delovi mog tela".

12. "Nikada nisam video da mršava osoba pije dijetalnu Koka-Kolu."

Donald Tramp. Foto: Tanjug/AP Donald Tramp. Foto: Tanjug/AP

13. "Mislim da je jedina razlika između mene i ostalih kandidata u tome što sam ja iskreniji i što su moje žene mnogo lepše."

14. "Odvratna si."

Iščupano iz konteksta, ovo ne govori mnogo. Međutim, ovo se desilo na suđenju tokom kojeg je advokatica koja je zastupala osobu koja ga je tužila, tražila medicinsku pauzu kako bi mogla da podoji tromesečnu ćerkicu.

15. "Poenta je u tome da nikada ne možeš da budeš previše gramziv."

Foto: Tanjug /AP, Profimedia/Zuma Press - News Foto: Tanjug /AP, Profimedia/Zuma Press - News

16. "Moj IQ je jedan od najviših - i svi to znate! Molim vas, nemojte se osećati tako glupo i nesigurno, to nije vaša krivica."

17. "Ostali kandidati su ušli unutra, ali nisu znali da klima-uređaj ne radi. Znojili su se kao psi... Kako će oni da pobede Islamsku državu? Mislim da se to neće desiti."

???

18. "Pogledajte ove šake, da li su ovo male šake? A Marko Rubio ih je prokomentarisao i rekao: 'Ako su one male, onda mora da je i nešto drugo malo'. Garantujem vam da problem ne postoji. Garantujem vam."

(K. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сербия любит Россию

    26. mart 2016 | 21:34

    Доналд Трамп није кретен већ милијардер из Њујорка који добро зна шта је привреда,економија и бизнис а иструментализовани медији у САД покушавају да га кретенизују и представе као циркусанта да својим евентуалним доласком на власт не би радикално променио америчку политику

  • Real

    26. mart 2016 | 21:07

    Marioneta mocnika. Kao kandidat, a sto posto nece biti izabran!

  • doberman

    26. mart 2016 | 23:09

    postojao je pre nekih 80 god. isti ovakav covek negde u bavarskoj, imao je isto napredne i vizionarske ideje, zapalio je narod a svet mu se smejao, nadam se da je ovaj malo inteligentniji i nece napraviti istu gresku i ako su obojica nemci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA