NEKOLIKO MINUTA JOJ SPASLO ŽIVOT: Jeziva drama Srpkinje Mirjane u Briselu! (FOTO)

- Hvala Bogu, da nisam krenula na aerodrom ranije pošto sam u 10 sati imala sastanak. Čula sam da je "ček-in" hol u potpunosti uništen - rekla je Mirjana Čizmarov, potpresednica “Eurokontrola”

  • 10

Mirjana Čizmarov, potpredsednica "Eurokontrola" za dlaku je izbegla teroristički napad na briselskom aerodromu, jer je imala sastanak u 10 časova, piše Blic.

Otkazan let za Brisel iz Beograda!

- Hvala Bogu, da nisam krenula na aerodrom ranije pošto sam u 10 sati imala sastanak. Čula sam da je "ček-in" hol u potpunosti uništen. Moj predsednik je bio zarobljen na aerodromu, ali na sreću dobro je - priča Mirjana Čizmarov, potpresednica “Eurokontrola” koja zbog terorističkog napada u Briselu ne izlazi iz hotela u centru grada.

AMBASADA SRBIJE U BRISELU: Još se ne zna ima li povređenih Srba u terorističkom napadu!

U Briselu je, kako kaže, trenutno vanredna situacija.

(UŽIVO) TERORISTIČKI NAPAD U BRISELU: Više od 30 mrtvih, napad izvršio bombaš samoubica! Pronađen sumnjiv paket (FOTO) (LIVESTREAM)

- Čekam informaciju od naše ambasade u Briselu kako da se evakuišemo. Na ulici ima puno policije i non-stop se čuju sirene ekipa Hitne pomoći. U hotelu je pojačano obezbeđenje. Inače, hotel je u samom centru grada, daleko od aerodroma tako da nijednu eksploziju nisam čula - ističe Mirjana.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, samo pukom srećom Mirjana je izbegla dramu.

OVO JE TRENUTAK KADA JE SVE EKSPLODIRALO: Najnoviji stravični snimak eksplozije u Briselu (VIDEO)

- Teroristički napad dogodio se u devet, a sastanak mog "Eurokontrola" bio je zakazan za deset dati. Ja sam se spremala da krenem iz hotela kada sam čula za eksploziju. Predsednik "Eurokontrola" Hajdar Jelcinj nalazio se u trenutku napada na aerodormu i bio je zarobljen. Na sreću, nije povređen, ali se još nisam čula sa njim. Sastanak nam je odložen i ko zna da li će se i održati - objašnjava Mirjana.

Foto: Tanjug/TWITTER CONFLICT NEWS Foto: Tanjug/TWITTER CONFLICT NEWS

U Briselu je u potpunosti obustavljen železnički saobraćaj.

- Metro uopšte ne radi, a koliko sam čula određen broj letova preseljen je na manji aerodrom u Antverpenu, ali sumnjam da će taj aerodrom moći da zameni sve letove. Trebalo je da se vratim u Beograd večeras, međutim ne verujem - priča Mirjana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brrrrr

    22. mart 2016 | 13:42

    sta se ti trpas kad nisi bila ni blizu?tako sam i ja mogao da kazem zamalo da dodjem u brisel i da poginem...

  • Nana

    22. mart 2016 | 12:47

    Drago mi je zbog Vas. Žao mi je žrtava.

  • Sale

    22. mart 2016 | 15:42

    Izgoresmo od neizvesnosti da li cete da odrzite taj sastanak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA