SRPSKI VATERPOLISTI KAO AGENTI PRODAJE: MTS turneja šampiona se nastavlja

Pored novog iskustva koje su imali u ulozi agenata prodaje, zlatni momci privukli su veliku pažnju i sa peharom Evropskog prvenstva, koji su doneli specijalno za ovu priliku

  • 0

Posle Novog Sada vaterpolo reprezentativci Srbije nastavili su „mts turneju šampiona“ druženjem u mts poslovnici u Beogradu. Svi prisutni imali su priliku da se druže i fotografišu sa Strahinjom Rašovićem i Živkom Gocićem koji su, na iznenađenje prisutnih, ovom prilikom bili u ulozi agenata prodaje.

Moderne tehnologije pomažu malim i srednjim preduzećima (FOTO)

- Mts turneju šampiona nastavljamo događajima u Beogradu. Večeras ćemo odigrati još jednu revijalnu utakmicu koja je humanitarnog karaktera. Pozivamo sve ljubitelje sporta da prisustvuju meču i da nas podrže na putu za Rio - izjavio je reprezentativac Živko Gocić.

Pored novog iskustva koje su imali u ulozi agenata prodaje, zlatni momci privukli su veliku pažnju i sa peharom Evropskog prvenstva, koji su doneli specijalno za ovu priliku. Brojni posetioci su na taj način, makar na trenutak, mogli da se osete kao evropski šampioni slikajući se sa ovim trofejom.

Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija Telekom Srbija je dugogodišnji partner Vaterpolo saveza Srbije i veliko nam je zadovoljstvo da sarađujemo i ovom prilikom. Pored sportskog, mts turneja šampiona ima i humanitarni karakter jer će sav novac od prodaje ulaznica za utakmice u okviru turneje biti doniran narodnim kuhinjama -  izjavila je Ivana Arbutina iz Telekoma Srbija.

„Mts turneja šampiona“ se nakon Beograda nastavlja na Kosovu i Metohiji, gde će zlatni vaterpolisti obići Kosovsku Mitrovicu i Leposavić kao i srednjovekovni manastir Gračanicu.

Foto: Promo Foto: Promo

Turneja je organizovana pod pokroviteljstvom generalnog sponzora, kompanije Telekom Srbija.

U planu je da vaterpolisti Srbije pored ovih gradova, gostuju još u Kragujevcu i Nišu gde će se takođe odigrati revijalne humanitarne utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA