JEZIVA PRETNJA ISLAMSKE DRŽAVE BOSNI I HERCEGOVINI: Zaklaćemo vašeg verskog vođu

- Kako vas nije sramota hvaliti reisa, blagoslovio je kamatu, učestvovanje u neverničkim vojskama u borbi protiv muslimana, za kog su demokratija, bezbožništvo i islam isto - izjavio je Amir Selimović u videu

  • 23

- Molim Alaha da reisu-l-ulemu u Bosni i Hercegovini Huseina ef. Kavazovića i njegove sledbenike da zakoljem nasred Baščaršije - deo je užasavajuće pretnje koju je, u snimku na Jutjubu, nedavno objavio Amir Selimović, pripadnik Islamske države poreklom iz BiH. Selimović je do pre godinu dana živeo u selu Svojate kod Živinica, nedaleko od Tuzle. U Siriju je otišao sa suprugom i detetom.

ČEKA VAS NEŠTO GORE OD BRISELA! Jezive pretnje DŽIHADISTA iz Bosne (FOTO)

- Ja sam dete iz pakla doveo u blagostanje, jedino je blagostanje gde vlada šerijat. Crknite od muke, mi znamo da će vladati šerijat celim svetom. Ako se ne pokajete, radujte se svojoj propasti i narandžastim kombinezonima. To je poruka svim medijima Iblisovim u BiH - izjavio je Selimović u videu i dodao:

- Kako vas nije sramota hvaliti reisa, blagoslovio je kamatu, učestvovanje u neverničkim vojskama u borbi protiv muslimana, za kog su demokratija, bezbožništvo i islam isto.

Amir Selimović deo je grupe od nekoliko desetine građana BiH koji su, poslednjih nekoliko godina, počeli praktikovati takozvani takfir ideologiju odnosno radikalni islam.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Selimović je, kao i značajan deo njegovih istomišljenika, napustio svoj dom u BiH i pristupio Islamskoj državi.

U proteklih pet godina, koliko traje rat u Siriji, neki od ovih građana BiH povremeno su objavljivali preteće poruke predstavnicima Islamske zajednice u BiH, vlastima i medijima.

Ovaj ajet je dovoljan da se iselite u zemlju islama. A oni koji ne mogu i imaju opravdan razlog, a Alah najbolje zna ko su oni, borite se tamo, borite se protiv njih, ako možete postavljajte eksplozive ispod auta, u njihovim kućama, svima njima. Ako možete, uzmite otrov, stavite im u piće, u jelo, neka crknu od muke, od otrova. Ubijajte ih na svakom mestu, gde god stignete, po Bosni, po Srbiji, po Sandžaku, vi to možete, Alah će vam pomoći - poziva na jednom od snimaka džihadista koji je potpisan kao Salahudin iz BiH, a inače borac ISIL-a.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MITKE

    23. mart 2016 | 18:43

    Pa sto ti nisi dosao to da uzradis,nego govoris drugima,tamo si mnogo jak,na jeziku ko..le jadno.

  • Nindza

    23. mart 2016 | 21:51

    200 godina su Srpske Krajine branile Evropsku budućnost. A onda ih je ta ista Evropa 90tih prodala. SLAVA JUNACIMA!!! ŽIVELA SRBIJA!!!!

  • Rajvosa

    23. mart 2016 | 19:23

    Mrs stoko bolesna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA