EVROPA ĆE EKSPLODIRATI: Ovo je tek početak, obučeno najmanje 400 boraca za terorističke napade!

Terorističke ćelije poput onih koje su organizovale napade u Parizu i Briselu imaju naređenja da izaberu vreme, mesto i metod kako bi izazvali najveći mogući pokolj

  • 28

Islamska država obučila je najmanje 400 boraca kako bi napadali Evropu u smrtonosnim talasima!

Terorističke ćelije poput onih koje su organizovale napade u Parizu i Briselu imaju naređenja da izaberu vreme, mesto i metod kako bi izazvali najveći mogući pokolj.

Prema dobro obaveštenim izvorima ISIS ima nekoliko poluautonomnih ćelija raširenih po celoj Evropi, koje su izgubile uporište u Siriji i Iraku. Zvaničnici opisuju kampove u Siriji, Iraku i moguće u bivšem sovjetskom bloku gde se teroristi treniraju da napadaju Zapad.

SRBI, NE DOLAZITE U TURSKU, POBIĆEMO VAS: Jeziva pretnja kurdske militantne grupe našim turistima

Upozorenje stiže iz brojnih evropskih i iračkih obaveštajnih službi.

Pre nego što je ubijen u policijskoj raciji, vođa napada na Pariz tvrdio je da je ušao u Evropu u multinacionalnoj grupi od 90 boraca, koji su se "raširili" bukvalno svuda.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ultra

    23. mart 2016 | 21:57

    Porucio bih svim mojim Srbima: ko Boga vas molim ne mesajte se cak ni komentarima u ova sr.nja. Stanovnici evrope su besni kao risovi i vec mesecima su 2 najomrazenije reci tamo: islam i musliman. "Remove kebab" je postala glavna uzrecica i u evropi i u sad-u. Sve cesce nailazim na njihove komentare (pogotovo evropljana) da su se ogresili o Srbe. I sve cesce mozete da nadjete njihove poznatije ljude kako to javno govore. I zestoko kritikuju stvaranje muslimanskih drzava unutar evrope. Ovo vam govorim da ne dospemo ni krivi ni duzni sada na suprotnu stranu, pa ce jos ispasti da mi stitimo kosovare i ostale radikalne islamiste. Znamo mi koliko su se zapadnjaci ogresili o nas i koliko su nam zla naneli, ali gore zestoko kuva i mislim da ce uskoro doci vreme kada ce se evropljani zestoko obracunati sa muslimanima, pocevsi sa onima unutar evrope. Zato vas molim da ne preterujete, jer budemo li pametni, na kraju voda moze da potekne bas na nasu vodenicu. I da vratimo Kosovo i Metohiju nazad gde mu je i mesto - u Srbiji.

  • Kosta

    23. mart 2016 | 20:57

    Kukavicki napadaju

  • Pravoslavka

    23. mart 2016 | 22:48

    '99 je gorela SRBIJA! '16 pa na dalje gorece, nadam se, London, Pariz, Brisel, Amsterdam, Berlin, Rim... Mi, Srbi, ih najmanje trebamo zaliti, ustvari uopste. Setimo se Milice Rakic, setimo se svih Srpskih zrtava stradalih od NATO bombi, mudzahedinskih kama, siptarskih sablji, ustaskih nozeva... Njihove zlocine nad SRPSKIM narodom ne smemo zaboraviti, a ni oprostiti!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA