PEDOFIL JE NA SLOBODI, MOJE DETE ŽIVI U STRAHU: Vapaj Zlate Borovac, čiju ćerku je pre 3 godine NAPAO MANIJAK! (FOTO)

Majka kaže da se Bajram branio rečima da on Tamaru voli, i da je ljubio iz poštovanja, ali na snimku se jasno videlo o čemu se zapravo radi

  • 11

Priča o osuđenom pedofilu Bajramu Jovanoviću, koji je pipkao i ljubio devojčicu staru 4 godine, a nedavno je  optužen da je silovao psa nasred ulice, odjeknula je juče Beogradom, ali i Srbijom.

Ovaj monstrum, kojeg su pre tri godine optužile dve porodice da je seksualno uznemiravao njihove ćerkice, "osuđen" je na svega dve i po godine, ali ne zatvora već bolničkog lečenja, a sada je na slobodi.

OSUĐENI PEDOFIL KOJI JE NAPADAO DEVOJČICE, SILOVAO PSA NASRED ULICE?! Jezivi detalji HORORA u Beogradu

Zlata Borovac (43), majka devojčice koja i nakon tri godine od jezivog događaja ima traume, kaže za "Telegraf" da je u stalnom strahu jer osuđeni pedofil Bajram Jovanović i dalje tumara beogradskim ulicama.

- Kada sam videla da se desilo i ovo sa psom prošla me jeza. Pre tri godine, moja tada četvorogodišnja ćerka otišla je do prodavnice da kupi žvake, a Bajram je bio ispred prodavnice. Posle nekog vremena vidim da mi deteta nema, pošaljem stariju ćerku da vidi gde je, i ubrzo su došle. Sve je delovalo normalno. Uveče je gazda prodavnice pozvao mog muža da mu nešto pokaže. Vraćao je snimak iz radnje kada je naišao na strašnu scenu - Bajram ljubi u usta moju ćerku - priča za Telegraf Zlata Borovac, i posle sveg ovog vremena u neverici da se nešto ovako desilo njenoj mezimici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako kaže, tada je nastao pravi haos. Muž je pobesneo, zajedno sa sinom pronašao je Bajrama koji je u tom periodu živeo u njihovom komšiluku kod prijatelja, došlo je do tuče, ali se Jovanović otrgao i pobegao.

- Nisam ni slutila da nešto tako može da se desi. Bajram je dolazio kod nas na kafu, čak je jednu noć i prespavao kada mu prijatelj nije bio tu. Posle nemilog događaja svi smo zanemeli, jer je devojčica imala nepune četiri godine - priča maltene u suzama Zlata, i dodaje kako je zahvalna gazdi prodavnice koji je video sve na snimku, jer devojčica ne bi ni znala da im ispriča da se nešto desilo.

Zahvaljujući snimku, novinarka jednih dnevnih novina napravila je zamku za Jovanovića, namamila ga je u jedan kafić u kojem ga je policija i uhapsila. Međutim, kaže Zlata, očigledno da ni snimak na kojem se videlo kako Jovanović ljubi dete od 4 godine u usta nije bio dovoljan da se ovaj monstrum nađe iza rešetaka.

IZVUKAO JE GOLOG PEDOFILA IZ WC-A: Šutirao ga je bez prekida jer je hteo da mu siluje ćerkicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

- Još jedan čovek se javio, čiju ćerku je takođe pokušao da obljubi, pa mu je nakon toga izrečena kazna od tri godine. Međutim, ne znam kako se na kraju ispostavilo da je kazna koju je trebalo da odsluži ipak bila bolničko lečenje, pa samim tim Bajram nijedan dan nije proveo u pravom zatvoru - priča Zlata.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zlata Borovac kaže da se Bajram tada branio rečima da on njenu ćerku voli, i da je ljubio "iz poštovanja", ali na snimku se jasno videlo o čemu se zapravo radi.

- Kada se sve to završilo, ćerka i prijatelji su mi rekli da su ga sretali, i u Kotežu, i u drugim delovima Beograda, a on je inače sa Dorćola. Od tog momenta, kada smo shvatili da je na slobodi, strah ne prestaje. Brinem da li će opet da mi napadne dete, ili drugu ćerku koja ide u školu - kaže Zlata, i dodaje da svakodnevno razmišlja da li će ih Jovanović presresti negde na ulici.

Tri godine nakon nemilog događaja devojčica, sada đak prvak, i dalje sve potiskuje. Posle onog što joj se desilo maltene sama ne prelazi kućni prag. Igra se na stepeništu kuće, a kada treba da pređe ulicu neko mora da je odvede.

- I kada ide u školu u strahu je, pa je uvek neko sačeka posle kako bi je doveo kući. Ranije kada bi se Bajramovo ime spomenulo, ili bi videla slike u novinama, bila je uplašena, jer je znala da se radi o njoj, i veoma čudno je reagovala - kaže njena majka Zlata, koja se nada da će jednog dana moći slobodno da žive, a da će kazne za pedofile biti pooštrene.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njenim rečima, kada se prijavi neki slučaj sličan onom koji je porodica Borovac preživela, trebalo bi da policija odmah reaguje.

- Kazne za pedofile treba da budu strožije. Pokušaj silovanja od strane pedofila i silovanje su za mene isto. Onaj koji je pokušao da siluje dete, taj će to i uraditi čim mu se ukaže prilika. Ne treba dozvoliti da takvi monstrumi budu na slobodi, još manje da prodaju jaja u blizini osnovne škole, kao što je slučaj sa Jovanovićem - priča iznervirana majka maloletne devojčice, koja je doživela traumu, i nada se da će ovaj slučaj sa silovanjem psa konačno smestiti Bajrama iza rešetaka, gde mu je i mesto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    25. mart 2016 | 20:13

    U pravu je zena,pokusaj je isto sto i silovanje( postojala je namera,i uradice to kad mu se ukaze prilika) . Sramno je od naseg sudstva sto su kazne mizerne,sto se nadju na slobodi posle 1-2 god.i opet krecu u akciju. Hemijska kastracija ili fizicka,jos bolje...

  • М

    25. mart 2016 | 19:36

    Sta ceka policija sto ne zatvori kretena

  • Beogradjanin

    25. mart 2016 | 22:38

    Dajte njegovu sliku, kako bi ljudi znali o kom manijaku je rec! Kasno ce biti ukoliko necije dete... ne daj Boze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA