OSUĐENI PEDOFIL KOJI JE NAPADAO DEVOJČICE, SILOVAO PSA NASRED ULICE?! Jezivi detalji HORORA u Beogradu

- U jednom trenutku je podigao zadnju levu nogu. Pomislila sam da je možda video neku povredu ili nešto. Bilo mi je drago da neko brine o psu, ali već u sledećoj sekundi gurnuo je dva ili tri prsta u njen polni organ - priča šokirana žena koja brine o keruši Kevi

  • 13

U beogradskom naselju Karaburma S. V. (58) je videla kako B. J. (59) iz Beograda, koji je inače pre tri godine bio osuđen za pokušaj obljube dve devojčice, napastvuje životinju.

- Videla sam s prozora krupnom čoveka kako mzi kerušu, a onda joj je podigao zadnju levu nogu, dva ili tri prsta je gurnuo u njen polni organ i počeo da se iživljava nad jadnom životinjom. Prizor je bio strašan, vikala sam da prestane, a on se bez reči okrenuo i otišao. Tek sam kasnije saznala da je bio osuđivan zbog pedofilije - kaže ona.

Prema njenim rečima, to se dogodilo 11. januara ove godine u Ulici dr Đorđa Jovanovića na Karaburmi, u kojoj ona živi i brine o keruši koju je nazvala Keva, piše Kurir.

- Kroz prozor sam čula muški glas kako doziva: "Kuco, gde si, kuco." Bilo mi je čudno jer u ulici imamo jedva dva muškarca koji se maze s Kevicom. Stala sam na prozor i videla s leđa krupnog čoveka kako mazi kerušu po leđima - priča šokirana žena, pa nastavlja:

- U jednom trenutku je podigao zadnju levu nogu. Pomislila sam da je možda video neku povredu ili nešto. Bilo mi je drago da neko brine o psu, ali već u sledećoj sekundi gurnuo je dva ili tri prsta u njen polni organ. Kevica ga je preplašeno gledala. Nisam mogla da dođem sebi od šoka, a potom sam viknula: Šta to radite?"

Kada ju je čuo, muškarac je izvadio prste i narednih nekoliko trenutaka čučao na tom mestu.

- Uporno sam ponavljala pitanja: "Šta to radite psu", ali odgovora nije bilo. Na sebi je imao fluorescentnožutu jaknu i u jednom trenutku se okrenuo prema meni, tada sam videla lice monstruma. Bez reči je ustao i otišao do zgrade u kojoj, kako sam kasnije saznala, živi sa sinom.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Kako kaže, tada još uvek nije znala o kome je reč.

- Kada sam saznala gde živi, prijavila sam ga policije. Tada sam saznala da je osuđivan zbog pedofilije. Suočili su nas na ulici, gde sam im potvrdila da je taj čovek silovao psa. Dok su policajci bili okrenuti ka meni, on mi je pogledom i mimikom lica pretio. Shvatila sam to kao "videćet ti kad oni odu" - objašnjava dalje ona i dodaje da je i to prijavila policiji.

Vodila psa kod veterinara, gde je ustanovljeno da ima povredu sluzokože polnog organa, odnosno pronađena je ogrebotina od 1,5 cm. Ona kaže da je keruša Kevica stara ooko osam godina i da je od rođenja maltretirana.

- Odrasla je u obližnjem nehigijenskom naselju. Kad sam prvi put videla Kevicu, bila je preplašena, bez dlake i kao kostur. Vremenom je počela da živi ispod mog prozora, gde sam joj napravila kućicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    24. mart 2016 | 08:55

    Jezivo surovo

  • mare

    24. mart 2016 | 10:43

    Slikajte ga gospodjo, posaljite sliku novinama, da vidimo lice zlostavljaca. Svi koji zive na karaburmi u blizini njega bi svakako bili zahvalni

  • Srpskibek

    24. mart 2016 | 09:21

    Boze..ima li zaista ovako izopacenih umova u ovom gradu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA