KAKO STVORITI RAJ NA ZEMLJI: Evo da li je moguće da svi zarađujemo koliko nam treba (VIDEO)

U pitanju je oblik sistema socijalne sigurnosti u kojoj svi građani ili stanovnici jedne države redovno primaju ničim uslovljenu količinu novca. Na prvi pogled deluje smešno, jer ko bi onda radio, ali nije tako. Nacija koja bi to odgovorno prihvatila bi doživela procvat, jer bi se oslobodila strepnje, nervoze i stresa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Isko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marks

    16. maj 2016 | 23:12

    To je ono isto što je bilo predviđeno u "Komunističkom manifestu", samo su ga sada drugačije nazvali i trebalo je da bude primenjeno u Socijalizmu, a da do punog izražaja dođe u Komunizmu, međitim, tadašnje buržoaske države kao što je Engleska i Amerika, da ne kažem Nemačka, Francuska i još po koja, nisu to dozvoljavale jer bi to bio direktni udar na njihovu ekonomiju, ali sada kada se vreme promenilo i kada su se desile u svetu velike socijalne razlike između bogatih i siromašnih, ( a siromašnih u sbakom društvu ima više nego bogatih) i kada su siromašni postali pretnja po njihove sisteme, e sada se o ovome razmišlja. E narode svetski, dokle smo dogurali, da nas bogata manjina ( oligarhija), ekonomski tlači i izrabljuje i da mi živimo u bedi i siromaštvu mučeći se da zaradimo za koru hleba da preživimo, a ovi buržuji, lopovi i neradnici da uživaju u blagodetima nerada i lopovluka. E zato je došlo vreme da sirotinja podigne glave, od bogatih da oduzme sve, a njih da protera na neko pusto ostrvo na pacifiku gde bi tamo mogli svi da stanu iz celog sveta i ostaviti ih da prirodnim putem tamo izumru i da se nikad više takvi ne rađaju, a ukoliko se i pojave, odmah saseći u korenu i nedozvoliti da se takvo zlo ponovo pojavi u našoj civilizaciji!

  • Isko

    16. maj 2016 | 13:07

    To se inače zove komunizam. A, kako će Amerika da reauguje, kada po njima samo sposobni treba da imaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA