Ubica iz Mola pobegao u Mađarsku, uhapšeni pomagači!

Jovanović je i u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29) kojoj je pucao u glavu i njenog stanodavca Jožu Imrea (70). Jovanović je potom pobegao ka Pančevu, ali policija nije uspela da ga pronađe

  • 3

Kikindska policija juče je uhapsila dvojicu muškaraca iz Horgoša za koje se sumnja da su pomogla Banetu Jovanoviću Safetu (49) iz Mola, u opštini Ada, da pobegne u Mađarsku.

Branislav Jovanović pucao bivšoj ženi u glavu, a više njih ranio

Policija je uhapsila, i po nalogu tužioca im odredila zadržavanje od 48 sati, M.P. (53) i T.K. (20), iz Horgoša, zbog sumnje da su Jovanoviću pomogli nakon izvršenja krivičnog dela,  tako što su mu pomogli da ilegalno pređe granicu sa Mađarskom.

Uhapšeni su time počinili još dva krivična dela: nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Foto: Facebook/Jelena Stojkov Foto: Facebook/Jelena Stojkov

Preminula Jelena Stojkov, devojka na koju je pucao ubica iz Mola!

Podsećamo, Bane Jovanović je u nedelju uveče u Molu iz vatrenog oružja ubio Matiju Petrovića Bobana (28), ranio njegovu suprugu Renatu ( 31), njihovog sina Petra (11) i snaju Natašu Sunomar (23).

Jovanović je i u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Stojkov (29) kojoj je pucao u glavu i njenog stanodavca Jožu Imrea (70). Jovanović je potom pobegao ka Pančevu, ali policija nije uspela da ga pronađe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA