Preminula Jelena Stojkov, devojka na koju je pucao ubica iz Mola!

Jelena je četiri dana ležala na intezivnoj nezi u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari su se borili za njen život

  • 2

Jelena Stojkov (29) iz Bečeja, na koju je u nedelju uveče pucao nevenčani suprug Bane Jovanović Safet, preminula je sinoć od posledica ranjavanja, prenosi Blic.

Ubica iz Mola, koji je iste večeri ubio prijatelja Matiju Petrovića, pre toga pucao je nevenčanoj supruzi u usta u iznajmljenoj kući u kojoj je živela u Bečeju.

Branislav Jovanović pucao bivšoj ženi u glavu, a više njih ranio

Jelena je četiri dana ležala na intezivnoj nezi u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari su se borili za njen život.

U krvavom piru ranjeno je još četvoro ljudi, među kojima i Joža Imre (70), Jelenin stanodavac, koji je ranjen u predelu butine. On je pušten na kućno lečenje pre nekoliko dana. Ubica je pucao i na suprugu svog prijatelja Matije, Renatu, a ona kao i njihov jedanaestogodišnji sin koji je takođe pogođen su dobro, kao i njihova snaja Nataša. Ubica je i dalje u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novoknezevcanin

    25. mart 2016 | 14:07

    Eno vam ubica pobegao u madjarsku a zna se ko prebacuje ljude iz naseg mesta i ko sa palica to drzi pod kontrolom..stidi se policijo!

  • Maja

    27. mart 2016 | 22:07

    Boze koji ludak. Taj zasluzuje samo metak u celo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA