• 39

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA OTKRIVAJU: Ovo je njegovo proročanstvo o Kosovu!

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež - rute koje će koristiti u svom pohodu

  • 39

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i događajima koji će nas zadesiti.
PATRIJARH PAVLE KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte fotografiju iz mladosti sveca koji je bio među nama! (FOTO)

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koji se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Oni se trenutno nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, koje je patrijarh odredio kao čuvare.
Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo, piše Opanak.
Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP


Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.
OVO SU NAJVEĆE TAJNE PATRIJARHA PAVLA: Zlikovci iz OVK su ga terali DA KLEKNE!
Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.
Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež - rute koje će koristiti u svom pohodu.
Foto: www.manastir-lepavina.org

Foto: www.manastir-lepavina.org


Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.
PATRIJARHU PAVLU SU U BELOJ KUĆI LJUBILI RUKU! Ovako je on usred Amerike poručio svima - KOSOVO JE SRBIJA
Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.
Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    У мом детињству(сада ми тече осамдесет седма година) у мојем малом селу у Подгорини ,чуо сам од комшија:"Чија није била ,чија бити неће.),мислећи на земљу.Садашња српска власт (комунистичко -профитерске )не схвата Историју и време.У свему гледа само свој лични (коферчић) профит, и кроз тај аспект се "брине" о националним проблемима, и ток историје.Они нити знају Историју нити их интересује.Без историјских анализа не могу се водити потези за будућност, а наш Премијер нам стално понавља да га прошлост не интересује.Њега интересује само њего лични ЕГО,а то се разликује од интереса Нације.Пиљари су само Пиљари!

  • ,Sumadinac

    Ateisti vi zaista nemozete da shvatite ko je bio nas Pavle a verujete da je se joza sankao u koritu

  • + Nikola S Munjas BA MISAD

    ++ SVETAC ++

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima