• 39
 ≫ 

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA OTKRIVAJU: Ovo je njegovo proročanstvo o Kosovu!

 ≫ 

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež - rute koje će koristiti u svom pohodu

 • 39

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života ragovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i događajima koji će nas zadesiti.

PATRIJARH PAVLE KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte fotografiju iz mladosti sveca koji je bio među nama! (FOTO)

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koji se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Oni se trenutno nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo, piše Opanak.

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

OVO SU NAJVEĆE TAJNE PATRIJARHA PAVLA: Zlikovci iz OVK su ga terali DA KLEKNE!

Patrijarh je upozorio i na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, uključujući i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Patrijarh Pavle je ostavio precizne spise o tome kako je video dolazak islamista u srce Evrope, a navodno je ostavio i crtež - rute koje će koristiti u svom pohodu.

Foto: www.manastir-lepavina.org

Foto: www.manastir-lepavina.org

Te rute se poklapaju sa današnjim putevima kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Avganistana i drugih država gde se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Evropu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.

PATRIJARHU PAVLU SU U BELOJ KUĆI LJUBILI RUKU! Ovako je on usred Amerike poručio svima - KOSOVO JE SRBIJA

Patrijarh Pavle je, takođe, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na strani pobednika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Realno...

  28. mart 2016 | 04:55

  Znaci dedica je bio i prorok???!!!

  377
  115

  Podelite komentar

 • Gradjanin

  28. mart 2016 | 00:41

  Ako su dokumenta tajna i premeštaju se svakog meseca iz bezbednosti, kako onda objavljujete da se nalaze u Pećkoj patrijarsiji!!!!! Znaci lokacija više nije tajna!!!!

  271
  31

  Podelite komentar

 • Gracanin

  28. mart 2016 | 00:42

  Slava mu

  255
  440

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima