SKANDALOZNO: Glumac Goran Višnjić podržao Gotovinu u Hagu!

Hrvatski glumac, koji se proslavio u američkoj seriji "Urgentni centar", pružio podršku generalu, koji je rukovodio operacijom "Oluja", u kojoj je, kako je rekao, oslobođeno selo njegovog dede i njegove bake

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika CRO
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovan

    17. maj 2012 | 16:42

    Čuj skandalozno?! Pa skandalozno je što je uopće Gotovina u Haagu. U Haagu se trebao provesti novi Nurnberški proces na kojem će velikosrpska nacistička idelogija bit osuđena, a ne da se sudi onima koju su joj se suprostavili.

  • sonja

    15. maj 2012 | 13:57

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=f4RHDS8tg3Q#! Ove nedelje Elen de Dženers u svom šou-programu ugostila je Kristofera Plamera (82), koji je za sporednu ulogu u “Početnicima” (“Beginners”) prošle nedelje osvojio svog prvog Oskara. Govoreći o filmu, Plamer je pohvalio Evana Mekgregora, koji se pojavljuje u glavnoj ulozi i svog “prijatelja iz Srbije” Gorana Višnjića, koji takođe glumi u filmu. - Ekipa filma je bila sjajna. Evan Mekgregor i Goran Višnjić, moj prijatelj iz Srbije, bili su sjajni, i pas Kozmo, i svi ostali – rekao je glumac. Sve je jasno u čemu je razlika između onoga što radi Višnjić i ostali glumci, pevači itd iz Srbije? Svi rade slično, prihvataju da je svo zlo iz Srbije, daaje Milošević (Srbija) kriv za rat, ratni zločinci smo! Pa tako i Višnjić kao svaki "viđeniji i prosvetljeniji Srbin"! Za razliku od nas glupih!

  • beba

    15. maj 2012 | 13:10

    Ja ovog coveka, koji je i glumac, mada nisam gledala ništa od onoga šro je snimao mogu samo da poštujem! Naš je problem sto naše poznate "face" nemaju dovoljno morala i hrabrosti, a ipak se smatramo demokratskom zemljom (bar ja tako mislim) da stanu na stranu naših generala već su za njih "ratni zločinci". To što izražava podršku je njegovo lično opredeljenje, mada je glumac. I naši glumci i pevači daju svoje podrške određenim ličnostima na političkoj estradnoj sceni, i generale nazivaju "ratnim zločincima" i govore o "zločinima koje su Srbi počinili"! I to je nama u redu a Višnjićev gest je "SKANDALOZAN"! Ja mislim sasvim suprotno i moje poštovanje za podršku koju daje njihovom generalu o kome ja imam svoje mišljenje, ali ja sam iz Srbije i svakog našeg generala smatram herojem i ne mislim da im je mesto u Hagu! Pa tako i Višnjić za svog generala. Svo moje poštovanje za njegov gest!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA