ZAPALILA INTERNET: Iskakila se i izmet spakovala u torbu, a muškarci širom sveta su reagovali FENOMENALNO

Za ovako nešto je trebalo mnogo hrabrosti, a Makela je izgleda jedna dosta jaka i samosvesna žena. To se muškarcima i svidelo. Gledaju je na drugačiji način, sa puno poštovanja

  • 28

Pre nekoliko dana, internet je bukvalno eksplodirao kada je devojka svoju intimnu ispovest podelila na Tviteru. Ona je upoznala dečka i otišla kod njega u stan gde se iskakila. Međutim, sa šoljom nešto nije bilo uredu, te govno nije htelo da "ode". Ona je bila prinuđena da se snađe, pa je govno zavila u toalet papir i stavila ga u torbu!

Otišla sam kod dečka u WC, zapušila šolju i stavila go*no u tašnu. A onda me je on poljubio...

U pitanju je devojka po imenu Makela iz Toronta, u Kanadi, a svoju ispovest je objavila putem privatnog Tviter naloga misunderstood worm. Takođe, ona je, nakon što su njenu priču preneli svi svetski mediji, rekla da su joj se muškarci javili i podržali to što je ovako "gadnu stvar" podelila na društvenim mrežama.

Za ovako nešto je trebalo mnogo hrabrosti, a Makela je izgleda jedna dosta jaka i samosvesna žena. To se muškarcima i svidelo. Gledaju je na drugačiji način, sa puno poštovanja.

Iz Makelinog slučaja možemo doći do zaključka da žene nemaju čega da se stide! Čak i kada je ovako "govnjiva stvar" u pitanju!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA