ŠARLI EBDO PONOVO ŠOKIRA: Naslovnica novog broja posvećena napadima u Briselu (FOTO)

Naslovnica je objavljena na Fejsbuk stranici "Šarli ebdoa" i na njoj se vidi svetski poznati belgijski pop-pevač Strome koji peva poznati hit "Papa ou t''es?" ("Tata, gde si?")

  • 18

Na naslovnoj strani najnovijeg broja francuskog satiričnog nedeljnika "Šarli ebdo", koji izlazi sutra, objavljena je karikatura u vezi s terorističkim napadima u Briselu, prenosi Hina.

ABDESLAM, KUAČI, EL BAKRAUI: ISIS za bombaške napade namerno bira BRAĆU. Evo zbog čega (FOTO)

Naslovnica je objavljena na Fejsbuk stranici "Šarli ebdoa" i na njoj se vidi svetski poznati belgijski pop-pevač Strome koji peva poznati hit "Papa ou t''es?" ("Tata, gde si?").

Agencija navodi da se oko njegove glave vide rastrgnuti delovi tela koji govore "Ovde, ovde, ovde takođe".

U januaru prošle godine maskirani teroristi upali su u redakciju "Šarli ebdoa" i ubili 12 osoba, članova redakcije i dvojicu policajaca. Na njih je izvršen i bombaški napad nakon što su 2011. objavili karikaturu prororoka Muhameda.

Foto: Charlie Hebdo Foto: Charlie Hebdo

Hina prenosi da su na Tviteru već počele reakcije na najnoviju naslovnu stranu francuskog magazina u kojima dosta ljudi izražava šokiranost.

- Kako na humoristički način reagovati na naslovnicu ''Šarli ebdoa'' o atentatima u Belgiji? - Ne možemo čak ni da im pucamo u glavu, to je već učinjeno - piše u jednoj od poruka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    29. mart 2016 | 16:23

    Zna se sta je satira. Ovo nije. Ovo je samo pokusaj bolesnilh umova da prodube haos koji se na zalost desava neduznim ljudima u celom svetu. Ponasaju se kao satanisti, uvek zeljni krvi, samo da bi svoje bolesne misli pretocili na papir, koji na zalost sve trpi. Uostalom, zlo nisu samo bombe, vec i ovakva stampana misao, neprimerena, crna, morbidna....

  • Rade

    29. mart 2016 | 16:48

    Po principu tabloida i žute štampe,šokirati javnost i privući pažnju,dno!

  • ***

    29. mart 2016 | 17:26

    Tu nista nije smesno. Ne razumem kakav je cilj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA