ISPRAVLJENA VELIKA NEPRAVDA: Konačno se radi put do rodne kuće Živojina Mišića (FOTO)

Posle mnogobrojnih apela lokalne vlasti, reagovao je premijer Aleksandar Vučić, koji je prilikom nedavne posete valjevskom kraju obećao da će vrlo brzo početi asfaltiranje puta do Struganika

  • 13

Višegodišnja nepravda prema srpskom vojskovođi, vojvodi Živojinu Mišiću biće ispravljena i uskoro će se do njegove kuće u Struganiku kod Mionice moći doći sređenim putem.

Do rodne kuće i muzeja stratega Kolubarske bitke bilo je skoro nemoguće doći zbog puta koji je propao. Posle mnogobrojnih apela lokalne vlasti, reagovao je premijer Aleksandar Vučić, koji je prilikom nedavne posete valjevskom kraju obećao da će vrlo brzo početi asfaltiranje puta do Struganika.

Hvalite se da sve znate O KOLUBARSKOJ BICI, a nemate POJMA ko je ZAISTA komandovao SRPSKOM VOJSKOM! (VIDEO)

- Već je počelo asfaltiranje kritične deonice koja vodi do rodne kuće Živojina Mišića. Na terenu je mehanizacija PZP "Valjevo", a biće asfaltirano dva i po kilometra puta. Kompletne radove će finansirati Vlada Srbije - kaže Boban Janković, predsednik mioničke opštine.

INCIDENT U NOVOM SADU: "Obesite Bosance i sve koji nisu rođeni ovde" (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Put do rodne kuće i muzeja slavnog Živojina Mišića bio je jedva prohodan, pa su zbog toga u poslednje vreme đačke ekskurzije značajno smanjene, jer put nije bezbedan.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. mart 2016 | 00:32

    Odlicna stvar, bio sam kao klinac u tom muzeju i bas mi je ostao u lepom secanju. Kada sam skoro hteo ponovo da ga posetim morao sam da se vratim jer je put izgledao kao da ga je preorala ona kursulina haubica iz marsa na drinu.

  • Andra

    30. mart 2016 | 00:26

    Značajan projekat koji otvara vrata turizmu i boljim uslovima života svim ljudima u tom kraju..

  • Zeljko

    30. mart 2016 | 09:10

    Konacno se radi put koji se obecava vec 15 godina, ova sada vlast se vidi da je mnogo bolja od predhodnih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA