Nedaleko od Bajrakli džamije sahranjen beogradski muftija HAMDIJA JUSUFSPAHIĆ! (VIDEO)

U Bajrakli džamiji dženazi su prisustvovali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ministar energetike Aleksandar Antić, prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević, koji su izrazili saučešće porodici pokojnog muftije

  • 6

Dugogodišnji beogradski muftija Hamdija Jusufspahić sahranjen je danas pored Šeih Mustafinog turbeta, nedaleko od Bajrakli džamije.

Prethodno su u Bajrakli džamiji služena molitva kojoj su prisustvovali vernici, prijatelji, predstavnici diplomatskog kora, kao i državni zvaničnici.

- Voleo je ovaj grad, u koji je i došao, i zajedno sa svim građanima Beograda i zemlje sve prošao - rekao je beogradski muftija Muhamed Jusufspahić.

Preminuo bivši muftija, Hamdija Jusufspahić

 U Bajrakli džamiji dženazi su prisustvovali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ministar energetike Aleksandar Antić, presolonaslednik Aleksandar Karađorđević, koji su izrazili saučešće porodici pokojnog muftije.

Po završetku dženaze, kovčeg sa telom pokojnog muftije vernici su preneli do Šeih Mustafinog turbeta, gde je uz verski obred i sahranjen.

Dugogodišnji muftija beogradski Hamdija Jusufspahić preminuo je u četvrtak, 31. marta.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA